Reacties/ 1300 bedrijven beheersen de wereldeconomie printlink


t.w.boltze (7 november 2011, 19:03)

Wat te bedenken van het Rothschildvermogen dat wordt geschat op 490.000 triljoen US$ oftewel 70.000.000.- US$ voor ieder mens op deze wereld.
De wijnen van baron Rothschild van zijn wijngaarden in Franrijk b.v. varieren van enkele honderden tot enkele tienduizende euro's per fles.
De Rothschild's beheren de wereldeconomie en er is geen macht die daaraan iets kan doen. Zij verdienden astronomische waarden aan WWII, waarbij geld en wapens werden gestuurd aan alle strijdende partijen, geallieereden en facisten.

Op dit moment is het best mogelijk dat de crisis door hen in het leven is geroepen om nog meer te verdienen.
Moeder Rothschild zei op haar sterfbed dat als haar zonen geen oorlog wilden, er geen oorlog komt.Aan hen is geparenteerd de club van 1000, opgericht door prins Bernhard die lid is van de Rockefellers.
Zij zijn de macht achter de machten en hebben hun weerga niet. Zij bespelen enof bepalen wie president van een land wordt.

apriethoff (12 november 2011, 13:14)

Het bedrag wat T.W. Boltze noemt is volkomen ongeloofwaardig. Ik vraag me af waar dhr/mw Boltze dit volstrekt idiote bedrag vandaan haalt. Aangezien de familie van Joodse afkomst is heb ik een sterk vermoeden dat dergelijke nonsens regelrecht verzonnen is door antisemieten. Ook al omdat wordt beweerd dat de Rothschilds ook aan de nazi's wapens zouden hebben geleverd. Aan dezelfde "mensen" dus die hun volk aan het uitroeien waren. De antisemieten staan erom bekend dat ze regelmatig joden van alles en nog wat beschuldigen. Daarom geloof ik absoluut geen letter van wat T.W. Boltze beweert.

apriethoff (12 november 2011, 13:44)

Als het idiote bedrag dat T.W. Boltze noemt waar zou zijn, dan zou het grootste deel van de aarde in het bezit van de Rothschilds zijn. Ik ben zelf nog nooit iets tegengekomen wat het eigendom van de Rothschilds zou zijn. En bovendien: dat kapitaal zou in zo'n 200 jaar vergaard moeten zijn. Dat is volslagen onmogelijk. Kortom: hier is uitsluitend en alleen sprake van ordinair antisemitisme en jodenhaat.

t.w.boltze (10 februari 2012, 15:18)

Ik vind de door mij opgegeven situaties zelf ook verdacht. Ik heb dit alles uit Google verkregen die er uitgebreid op ingaat.
Graag uw reacties.
T.W.Boltze

t.w.boltze (24 februari 2012, 17:57)

Geachte Apriethof

Ik vind de door mij opgegeven situaties zelf ook verdacht. Ik heb dit alles uit Google verkregen die er uitgebreid op ingaat.
Graag uw reacties.
T.W.Boltze

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje