Reacties/ Aanbod high-tech speelgoed booming printlink


master_n (5 oktober 2007, 17:11)

De uitspraak dat kinderen zo vroeg mogelijk met de computer moeten leren werken, is typisch een uitspraak die door de industrie wordt gedaan en gepusht. In plaats van eerst even te kijken of dit wel opportuun is voor de ontwikkeling van het kind.

Naar mijn mening moeten kinderen eerst leren hun grove en fijne motoriek ontwikkelen, leren correct schrijven en lezen, ... Met het nauwe, overgestructureerde "computer-denken" zullen ze wel de rest van leven geconfronteerd worden. En al die voor-geprogrammeerde computerscenario's bevorderen allerminst de creativiteit van opgroeiende kinderen.

En Bill Gates en Steve Jobs hebben ook niet leren met de computer werken toen ze kind waren. En toch zijn zij baanbrekende pioniers geweest op ICT-gebied.

Leve de pen, het potlood, de houten blokken en het buiten spelen! Leve de vrije creativiteit!

Bianca (13 november 2007, 15:58)

Hoi ,
ik ben op zoek naar het Passworld journal voor mijn dochter ,maar in de Winkels zijn ze niet meer te krijgen.
Mijn vraag aan jullie hoe kan ik ze nog krijgen,of kan ik dit Product nog bij jullie bestellen?
Groetjes Bianca

Anja (27 november 2007, 10:49)

Hoi,

Fraai, worden de kinderen via reclame eerst gek gemaakt voor het password journal, zijn ze vervolgens niet leverbaar voor 5 december.
Hoe verkopen we dat aan onze kinderen? Was het niet handiger om de tijd en energie van reclame maken te steken in de produktie? Precies inschatten
hoe hard het gaat lopen zal moeilijk zijn, maar dat het ding al 3 weken voor sinterklaas niet meer te krijgen zijn vind ik persoonlijk belachelijk!
Of kunnen jullie me iemand zeggen waar ik zo'n ding nog kan kopen voor
5 december?

Groetjes Anja

Marjon Vinck (29 november 2007, 11:43)

Ten tijde van het schrijven van dit artikel wist ik nog niet eens dat enkele van de genoemde producten ook in Nederland verkrijgbaar zouden zijn, anders had ik zeker de mogelijke leveringsproblemen in Nederland meegenomen.

Overigens is vandaag in de New York Times een artikel verschenen over high-tech speelgoed voor kinderen. In dit artikel is de lijn dat de kinderen in de VS het liefst voor dit soort speelgoed kiezen en natuurlijk speelt de reclame een enorm grote rol daarin.

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje