Reacties/ APAD: ruggenprik zonder risico printlink


Willeke (9 oktober 2007, 22:01)

Ik vind het helemaal geweldig!!! bij mij is vorig jaar ook een ruggeprik gezet, die niet werkte. Mijn linkerbeen is niet eens verdoofd geweest....

Mijn stem hebben jullie!!!!

Marianne (25 mei 2008, 10:10)

Ook bij mij werkte na een aantal pogingen een ruggenprik te zetten de narcose niet! Alsnog volledige narcose gehad. De operatie is goed gelukt maar de pijn in mijn rug door al dat gewroet en pogingen is heel vervelend! Ik was er totaal niet op voorbereid omdat ik aanvankelijk voor volledige narcose had gekozen. Op de operatiekamer hebben ze me op het laatste moment omgepraat met de woorden, maar mevrouw 95 % kiest voor een ruggenprik, dat prikje voelt u niet eens!!! Nou wel dus!!! Voor mij nooit meer een ruggenprik. Of ligt het aan de man die prikte??? mZijn er mensen die het wel goed kunnen???

(21 augustus 2008, 23:49)

Geweldige ontwikkeling!

stee (1 oktober 2008, 08:16)

heb 2 x een ruggeprik gehad de prik zelf doet geen zeer
bij de kijk operatie van mijn knie heb ik dan ook helemaal geen pijn gehad
echter bij mijn voorste kruisband reconstructie voelde ik de pijn helemaal toen hebben ze mij alsnog narcose gegeven.
Dit is mijn ervaring van de ruggeprik

G. de B. (3 maart 2009, 21:42)

Ik heb voor een knieoperatie een ruggenprik gehad en die mislukte. Daarna heel misselijk en heel veeeeeeeeel hoofdpijn en ook veeeeeeeeel nekpijn. Daarna nog 2 x een ruggenprik gehad om daarna pas van de bijwerkingen af te komen.
Maar vanaf de eerste ruggenprik was, en is de slaap verdwenen.
Ik ben ook nooit moe. Ik slaap met allerlei pillen 1-4 uur per nacht.
Nooooooit géén ruggenprik meer.

Es (12 maart 2009, 09:35)

bij mij is de ruggenrpik ook fout gegaan, tijdens de bevalling leek alles goed, want de pijn was zo goed als over van de weeen.
maar die dag erna was ik dood en dood ziek, kon niet meer op mijn benen staat van de hoofdpijn en nekpijn alleen maar op mijn rug liggen.
daarna 2 keer een bloodpatch gehad om er weer van af te komen.
er was dus een gaatje met de naald in het ruggenvlies geprikt, en daardoor lekte er hersenvocht weg, dan krijg je een bloodpatch, er wordt dan bloed van jezelf weer in je rug gespoten om het gaatje te dichten.
de eerste keer werkte het niet, de arts had een te korte naald gebruikt en prikte weer fout, toen ben ik 4 dagen opgenomen geweest en toen weer een bloodpatch gehad, toen waren de klachten gelukkig helemaal over!
maar wat voelde ik me beroerd, ben je net moeder en het enige wat je kan is stil liggen.
voor mij liever geen ruggenprik meer! ook ben ik voor de tijd helemaal niet ingelicht over de mogelijke gevolgen, dat zou wel zo horen vind ik

Odette (26 maart 2009, 10:48)

Ik heb in november 2007 een ruggeprik gehad ivm een heupoperatie. Ik wil echt niet anders meer! Want de operatie duurde langer dan voorzien. Na ong. 2,5 uur begon de ruggeprik uit te werken, en omdat ik scheef was komen te liggen konden ze geen middel meer in het slangetje in m'n rug bijspuiten (slangetje was dubbel geklapt). Daarom is uiteindelijk toch voor een narcose gekozen om de operatie rustig af te maken. En tja, daar word ík dus heel beroerd uit wakker; huilen, paniek, veel pijn, etc. En dat is me eerder overkomen na een volledige narcose.
Dus de volgende keer (als ie komt, maar liever niet) gewoon een ruggeprik. Kan je ook nog meekijken op de monitor!

R.Falkenstein (1 februari 2010, 21:46)

Ben begin dit jaar geopereerd. 6 januari om precies te zijn, heb ook een ruggeprik gekregen tegen me zin in. Toen ik bijkwam op mijn kamer leek het net alsof ik door duizenden naalden tegelijkertijd geprikt werd in mijn benen, gelijk de verpleging gewaarschuwd. s´Avonds nog steeds het zelfde gevoel en weer de verpleging gewaarschuwd deze zeiden komt door de verdoving maar goed dan moet ik toch niets voelen. s´Nachts weer de verpleging gewaarschuwd die hierop de anesthesioloog opbelde en die zei dat de verdoving er een uurtje uitmoest om te kijken of het weg ging.
In me bovenbenen ging het gevoel weg, dus deden ze de verdoving weer aan waardoor ik dus weer dat gevoel kreeg van die duizenden naalden. De volgende ochtend om een uurtje of 10 heeft de verpleging de verdoving ervan afgehaald omdat ik dat gevoel bleef houden. Het gevoel ging weg maar bij mijn voeten bleef ik het gevoel houden tot de dag van vandaag en deze week kan ik bij de nuroloog langs om te vertellen dat het gevoel nog steeds niet weg is en gaan ze onderzoek doen dus voor mij helemaal geen ruggeprik meer

Susan, (9 maart 2010, 17:21)

ik heb bij mijn kijkoperatie ook een ruggenprik gehad.
eerst werd het blok bij mij te hoog gezet, (zo noemen ze dat). dan stijgt de verdoving helemaal tot op je borst. ik kreeg bijna geen adem meer en kon moeilijk praten. De operatie aan mijn knie is verder gelukt.
maar het weekend na mijn operatie had ik knallende koppijn. Hierom moest ik een bloodpatch ondergaan. Dit is helemaal verkeerd gegaan. Ik heb het gevoel dat ze iets in mijn rug geraakt hebben. Ik heb heel erg tintelingen in mijn benen, zere rug, hele zere nek wat door gaat naar mijn hoofd.
ik ben er wel goed zat van. Dit is nu al vanaf december zo.
Ik heb al een MRI scan gemaakt van mijn rug maar daar was niks op te zien, nu moet ik van de neuroloog een stroomonderzoek ondergaan, omdat de klachten toch ergens vandaan komen.
ik hoop dat ze er toch nog achterkomen wat het is.
Een ruggeprik doe ik nooit weer!!

John (12 juni 2010, 10:40)

6 juni j.l. werd ik voor de derde keer geopereerd aan mijn enkel.
Zoals bij de vorige 2 keren had ik gekozen voor een ruggenprik omdat bij de vorige keren geen bijwerkingen had gehad, maar deze keer was het raak.
Na het inspuiten werd ik al gauw misselijk en licht in mijn hoofd.
Ik heb ze erbij geroepen en zag dat er iets in het infusenaald werd gespoten.
Ik moet weggezakt zijn want toen ik bij positieve kwam werd er bij mij zuurstof toegediend en atropine ingespoten.
Op de O.K. werd mij verteld dat ik niet mijn adem in moest houden maar naar mijn weten ademde ik gewoon, todat ik merkte dat ik tot onder mijn armen verdoofd was, volgens de anesthesist was mijn middenrif verdooft en werd er weer zuurstof toegediend.
Voordat ik naar de zaal ging werd bij de overdracht gezegd dat er teveel verdoving in mij was gespoten.
Al gauw daarna kreeg ik hevige hoofdpijn en last van kortademigheid (wat naar een aantal dagen weer verdween)
Natuurlijk heb ik later verhaal gehaald bij het ziekenhuis, (patientenraad)ik kreeg via de mail het antwoord dat ik een daling van het hartritme had gehad met als gevolg dat ik flauwviel, en het kwam vaker vooral bij jonge mannen!(ik ben bijna 50) en dat de verdoving hoog kwam te zitten kwam doordat ik snel ben gaan liggen naar het inspuiten! (mijn hoofdsteun werd meteen omhoog gezet) hoodpijn kwam waarschijnlijk door de stress! en benauwd en kortademigheid kwam doordat het blok hoger uitkwam en de hulpademhalingspieren uitgeschakeld was geweest.
Of ik de volgende keer een ruggenprik zou nemen?, ik zou daar eerst goed over moeten nadenken.

Monique Zwart-den Hertog (14 augustus 2010, 20:27)

Beste Maarten en Timo,

Met belangstelling heb ik over jullie APAD gelezen. Tegenwoordig ben ik leidinggevende op de OK in het KG te Haarlem, zou graag met jullie in contact komen. Mij is verzocht nl een pijncentrum hier te gaan opzetten.
Daarnaast vind ik het ook erg leuk wat van jullie te horen.
Ik hoop dat dit op deze manier lukt.

veel groeten,

Monique
( svp deze boodschap aan de heren zelf doorgeven)

Jorgos (26 november 2010, 20:41)

Op 29 oktober kreeg ik mijn kijk- c.q. knieoperatie. De voorlichting was prima
en aangezien ik al eens een ruggenprik had gehad vertrouwde ik het wel.
Ik gebruik bloeddrukverlagers en dat was dus ook bekend bij de artsen.
De operatie verliep goed en de arts vertelde me precies wat hij aan het doen was.Omdat ik een visuele beperking heb hadden ze de monitor extra dich bij mijn "beste "oog gezet.
Echter ,nadat de operatie klaar was ,voelde ik me ineens heel slecht worden.
De tranen liepen uit m'n ogen(niet huilen)kreeg het erg benauwd,zwaar transpireren en kreeg het steenkoud. Door mijn kreet kwam er iemand en ik hoorde nog zeggen dat mijn bloeddruk ineens was gedaald naar 102.
De anesthesist werd opgebeld (andere operatiekamer) ik kreeg zuurstof en iets ingespoten om de bloeddruk weer omhoog te krijgen(Ephidrine?)
Nu een week na de ingreep veel last van nek- hoofdpijn, last van duizelijngen,
slapend en prikkel gevoel in mijn linkerarm, gevoel van algehele malaise en weinig slapen.
Drie maal naar de huisarts geweest en ondanks mijn bloeddrukverlagers nog een bloeddruk van 100/170 tot 100/174
Mijn schoonzoon heeft in augustus een ruggenprik gehad en wordt nu in België behandeld voor zijn bijwerkingen die nog heviger zijn.
Narcose blijft een noodzaak,maar gezond is wat anders

Margriet (9 december 2010, 12:28)

Graag willen we in contact komen van mensen die na een ruggen prik geen of beperkt gevoel in hun benen hebben. Wat onverklaar baar is. Dit om samen sterk te staan.

lies (29 januari 2011, 01:32)

ik heb een ruggen prik gehad...eigenlijk tegen mijn zin in!
heb aangegeven dat ik geheel weg gemaakt wilde worden...maar op advies toch een ruggenprik gedaan.....drie keer hebben ze verkeerd geprikt waarbij de vierde op een geheel andere plek laag in de rug werd gegeven en die goed ging...die andere drie zijn behoorlijk hoog in de rug gedaan...en nu..ja heb pijn ...druk op de plek waar verkeerd geprikt is...of het beschadigd is weet ik niet...hoe zou dit onderzocht kunnen worden??/ enig idee?

Floris de Raadt (9 maart 2011, 17:53)

In verschillende ziekenhuizen is het apparaat (de APAD) in gebruik genomen wilt u een lijst ontvangen neem contact op via info@equip.nl

peegy (16 juni 2011, 02:56)

ik heb een ruggeprik gekregen voor een keizersnede. ze hebben mij 5 a 6 keer misgeprikt bij de derde poging voelde het heel slecht aan het leek wel of dat er een wervel weg schoot. ik was dan ook bont en blauw op mijn rug en ik heb er lang last van gehad. dus je snapt wel dat ik niet zo dol ben op die rotprik.

ruthmila (21 juni 2011, 10:05)

goede dag
mijn verhaal is anders maar het gaat ook om rugeprik.
ik was bijn 5 maanden zwanger dat ze hebben geconstateerd dat mijn baby hartje niet meer klopt .ik moest een curatege doen en ik kreeg een ruggenprik .alles ging goed tot na de operatie , ik moest uren lang wachten voor uitwerken van de verdoving en ik kreeg heel veel pijn in mijn onderrug , ze blijven zeggen, komt goed je voel over een paar uur je benen . en gingen voorbij het was een hel .en nu heb ik nog steeds heel veel rugpijn en mijn ribben , bekken , heup alles ik weet niet wat ik moet doen .ik heb nog een aspraak om bij de huisarts te gaan en ziekenhuis want ik weet niet meer .vandaardat ik nu op internet zoek naar anderen die hetzelfde probleem hebben .ik voel het het gaat niet goed met me , ik kan niet bukken ook niet lang zitten anders kan ik niet opstaan , god help iedereen met dit probleem .
voor mij noooooiet meer ruggenprik.......

Rosita (31 december 2011, 23:49)

Hallo Allemaal!

wat een erge verhalen lees ik hier..dat dit gebeurt is en toegestaan is en je maar weer de deur gewezen word: ''het komt wel goed'' het heeft eventjes tijd nodig?'' Ja voor hoelang.. ik ben ongeveer een half jaar geleden bevallen van een gezonden prachtige dochter, maar omdat ik veel bloed verloor moest ik met spoed geopereerd worden..er zat nog een stuk placenta in en mn Baarmoedermond was gescheurd! (door de vacuumpomp!)
Ik mocht niet meer onder algehele narcose omdat ik al gegeten had en kreeg een ruggenprik..eindelijk de derde keer was het raak..maar het was geen fijn gevoel en werd onrustig en vervolgens ben ik vastgezet met mijn armen. ik voelde er niet veel van maar had het koud rillerig en wou naar mn dochtertje. nu nog steeds heb ik elke dag last van die ruggenprikken die toen gezet zijn, met name met bukken,tillen. sex hebben en de buigingen van rug en het langer lopen..Ik ga binnekort ook maar is langs de dokter als dit zo doorgaat. ik dacht dat het er allemaal bij hoorde en wist niet wat de gevolgen konden zijn. vandaar dat ik het strijken niet lang vol houd!
zijn deze klachten begrijpelijk?
Mvg Rosita

manuela (10 januari 2012, 15:53)

jeetje wat een nare verhalen!
ik heb dezelfde klachten als ruthmila
ik ben in okt 2011 bevallen van een gezonde zoon!
ik heb in eerst instantie een ruggenprik gehad voor de pijn
vol in de weeen! aan 2 handen infuus en alle toeters en bellen stil blijven zitten!
er prikte mij een 'nieuwe'!
3 keer verkeerd gepriket en gilde het uit van de pijn!voordat de man die het overnam hardhandig wel de prik juist zette!
heerlijk geen pijn meer en uiteindelijk werd het na 24 uur bevallen toch nog een keizersnee
toen is er ander spul in de ruggenprk gespoten volgens mij
na een week in het ziekenhuis te hebben gelegen mocht ik naar huis en voor mijn idee begon toen de rugpijn al
de huisarts na enkele weken gebeld en die zzei dat het wel over ging en het door de houdingen zou komen die ik nu aanneem door mijn baby!
nu zitten we in januari en ik ga kapot van de rugpijn
ik voel het in mijn hele wervel, onderrug,ribben(voorkant net onder de borst) shuin onder mijn schouderbladen en heupen en straalt door naar mijn bil
liggen, zitten staan! alles doet zeer maar vooral het liggen!ik heb dus geen rust!
18 jan heb ik een afspraak met de anesthesist en ik ben benieuwd...........als die geen verklaring heeft dan word ik waarschijnlijk doorgestuurd naar de neuroloog
qwa pijn met een bevalling zou ik weer een ruggenprik nemen! als deze dan tenminste in 1 keer goed word gezet! maar als ik nu deze pijnen voel......zeg ik nooit meer!!!!!!!!!!

bahlmann (3 februari 2012, 15:00)

Bij de ruggeprik gaf ik een schreew van net als een contact bij de
tandarts een zenuw raken
Die dokter die de prik gaf stond haaks tov mijn rug
nu dood gevoel in l.been kont rug alles doe ZEER

monique66 (31 maart 2012, 13:37)

Na 4 keer prikken zat de ruggeprik eindelijk goed. Nu na 2 weken heb ik een voortdurend doof gevoel in de linkerkant van mijn gezicht. Alsof het 'slaapt'. Heel vervelend. Ik ben geen fan van een ruggeprik.

Bobje17 (9 mei 2012, 16:53)

Op maandag 7 mei een kijkoperatie ondergaan aan mijn knie met verdoving door een ruggenprik.

De rug is eerst oppervakkig verdoofd en daarna kwam de definitieve ruggenprik. Ik heb er weinig van gemerkt, en in tegenstelling tot velen hier op deze site vond ik het helemaal niks voorstellen. Maar dat is natuurlijk bij iedereen anders.

Helaas werkte de ruggenprik niet naar behoren er was slechts een klein deel van mijn been verdoofd. Omdat ik zeer beslist niet onder narcose wilde is besloten om via het infuus een extra zware pijnstiller in te spuiten zodat de operatie toch plaats kon vinden. Het enige wat ik dus gevoeld heb is de band die om het bovenbeen zit om het been "bloedleeg" te maken. Ook geen pretje, maar voor mij echt geen narcose. Ideaal zo'n ruggenprik.

P.J.van Aart (11 mei 2012, 14:43)

Ben 6 weken geleden geholpen aan een nieuwe knieprothese heb last van rug en uitstraling via bips ,bovenbeen knieholte kuit en voet door ruggenprik.Het moet binnen een paar weken zijn verdwenen anders is er iets fout gegaan met de ruggenprik en word dan door verwezen naar neuroloog????? Is mij nu al verteld

An (21 augustus 2012, 11:06)

Zes dagen geleden ben ik geopereerd aan mijn onderbeen in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Alles is prima gegaan. De ruggenprik ging in één keer goed, het was gezellig tijdens de operatie en mijn been voelde meteen toen de verdoving was uitgewerkt goed aan. Ik kon ook al heel snel mijn tenen weer bewegen na de operatie.
Het verbaasde mij dan ook heel erg dat ik de volgende dag hoofdpijn kreeg, geen licht meer kon verdragen en misselijk werd doordat er kennelijk 'liquor' lekte. Niet echt een prettig idee.
Na een nachtje en een dag koffie drinken en plat liggen heb ik een bloedpatch gekregen. Dit ging ook weer prima en ik knapte snel op. De volgende dag ging ik rustig aan weer wat doen en toen begon het weer opnieuw. Weer liggen en koffie drinken. Ik vind koffie echt heel erg lekker, maar na 5 dagen... Het werkt ook niet echt slaapbevorderend.
Gelukkig heb ik veel vertrouwen in de anesthesist en zijn collega's. Ik kan ze bellen als het nodig is en ze bellen mij regelmatig. Dit is een hele geruststelling. Ik blijf maar gewoon liggen, paracetamol met coffeïne slikken en koffie drinken. Het gaat in ieder geval al een stuk beter sinds ik ben gestopt met de Arcoxia (ook een leuk lijstje met bijwerkingen).
Liever nog even afwachten dan weer zo'n bloedpatch. In ieder geval weet ik dat ze in het ziekenhuis echt betrokken zijn en er alles aan doen om te helpen.
Als het over een paar dagen nog niet over is, dan mag ik even langs bij de neuroloog. Zoals ze daar zeggen heb ik echt pech hiermee. Een ruggeprik ongeveer 10 jaar geleden heeft totaal geen problemen opgeleverd.
Een paar dagen geleden kon ik nog niet eens te lang naar mijn beeldscherm van mijn telefoon kijken en nu vind ik het alweer leuk om een stukje te schrijven. Het zal wel goed komen.
Super dat de technieken steeds weer verbeteren, zodat dit soort problemen steeds minder voorkomen. Mij is in ieder geval geadviseerd om geen ruggenprik meer te kiezen bij operaties, behalve over ongeveer 30 jaar. Dan is alles wat stugger en dat is handiger in dit geval. :-)

joanjo (8 september 2012, 18:23)

2,5 jaar geleden heb ik een ruggenprik gehad voor een plaatsing van een t.v.t.bandje toen de verdoving was uitgewerkt en ik naar de w.c. wilde gaan leek t net of mijn been op slot zat ik kon geen kant op de volgende dag wilde ik naar de douche dit heb ik gehaald door achter een rollator te lopen en ze hebben mij onder de douche weg moeten halen nu nog altijd last van mijn lies wat doortrekt naar mijn knie en enkel lopen gaat prima maar als ik even heb gezeten en dan wil opstaan en lopen moet ik altijd eerst even in model komen
komende week moet ik naar de neuroloog zien wat daar gezegd word hoop dat ik hier wel vanaf kom

joanjo (8 september 2012, 18:27)

2,5 jaar geleden heb ik een ruggenprik gehad voor een plaatsing van een t.v.t.bandje toen de verdoving was uitgewerkt en ik naar de w.c. wilde gaan leek t net of mijn been op slot zat ik kon geen kant op de volgende dag wilde ik naar de douche dit heb ik gehaald door achter een rollator te lopen en ze hebben mij onder de douche weg moeten halen nu nog altijd last van mijn lies wat doortrekt naar mijn knie en enkel lopen gaat prima maar als ik even heb gezeten en dan wil opstaan en lopen moet ik altijd eerst even in model komen
komende week moet ik naar de neuroloog zien wat daar gezegd word hoop dat ik hier wel vanaf kom

margriet (29 november 2012, 17:44)

heb twee dagen geleden eenruggeprik gehad voor meniscusoperatie en de prik zelf viel heel erg mee alleen toen de verdoving was uitgewerkt begon de ellende, zware beenkrampen in mijn been en al mijn spierkracht kwijt.heb twee dagen liggen huilen van de pijn en ben teruggeweest naar ziekenhuis voor zwaardere pijnstillers.maar vandaag kwam de fysio en die vertelde me dat dit bijwerkingen van de ruggeprik zijn en door te oefenen moeten mijn hersenen weer een seintje krijgen om te bewegen.nou zal een zware dobber worden want kan niks meer me6t dat been

memyselfandi (4 januari 2014, 03:03)

ik ben 10 november bevallen toen ook een ruggenprik gehad, geen last van de weeën gehad heb ondertussen gewoon heerlijk tv gekeken uit rindelijk 5 en half uur er over gedaan met persen mee gerekend. het zetten doet geen pijn het is gewoon een vervelend prikje. ik ben blij dat ze er zijn en dat ik hem heb gehad met mn bevalling.

Gerda van der Wal (12 januari 2014, 19:24)

Na drie pogingen om ruggenprik te krijgen kreeg ik toch een klein roesje, na de tweede poging vroeg ik er al om, omdat het veel pijn deed, maar anesthesist wou toch nog een keer proberen.
Hoe dit kan vroeg ik me af? kan er niet veel over vinden.
Wat ik hoorde dat men zei het wil niet, zat op het bot en een andere naald werd er lichtelijk paniek gevraagd, ja dan ben je overgeleverd.
Heb nog nooit eerder een ruggenprik gehad en durf dit ook niet zo maar weer.
Gelukkig ben ik goed gezond en hoop dit niet meer nodig te hebben, maar je weet het maar nooit.

Bep (11 februari 2014, 19:59)

Leuk om al die berichtjes te lezen,ik moet ook aan mijn knie geholpen worden maar als ik dit zo lees kan ik net zo goed zo blijven lopen ik moet er nog eens goed over na denken bah wat hebben die mensen een problemen mee gemaakt gr.Bep

Geertje (14 augustus 2014, 12:05)

Wat PJ v Aart beschrijft, daar zit ik zelf nu ook mee. 4 augustus geholpen voor een nieuwe knie. Ik heb het gevoel dat het al mis is gegaan met de verdovingsprik. Dat deed zo zeer dat ik als reactie een behoorlijk woord.... uitriep. Nu zit ik met pijn en gevoelloze delen in dat been. Dus vanuit de rug, bips, dijbeen, kuit, enkel en voet.

Ria (21 februari 2016, 14:46)

1 Oktober 2013 ben ik geholpen aan mijn rechter heup niet gemerkt dat ik een ruggenprik heb gehad toen de verdoving uitgewerkt was stond mijn voet
helemaal in de spits de dokter zij dat komt wel goed het is een zenuw beknelling
naast de knie de pirineus vreemd het is mijn rechterbeen na lang oefenen ben ik naar leiden geweest voor een second opinion en ze constateerden dat het niet zo was en waarschijnlijk met de ruggenprik te maken had het was al te lang geleden om dat te bevestigen inmiddels ben ik in leiden geopereerd en hebben ze mijn
voet recht gezet daar het lopen weer mogelijk wordt ik ben onder algehele
narcose geweest omdat ze het risico niet durfden te nemen.
Hopende dat mijn revalidatie goed verloopt

Jays (28 november 2017, 13:02)

Drie weken geleden geopereerd aan mijn achillespees. Ruggeprik ging direct al verkeerd, 5x geprikt waarna ze na 3x zeiden we geven even iets via het infuus zodat u het wat minder voelt. Nou niet dus! Nu 3 werken verder en ik ben het gelukkigst als ik zit. Lopen en vooral stilstaan is een drama dan weet ik van de pijn niet waar ik het zoeken moet. De plek waar ze geprikt hebben doet vreselijk zeer. Vanmorgen toch het ziekenhuis maar eens gebeld, wordt morgen teruggebeld wat nu verder. Ik heb geen idee. Had ik dit maar nooit gedaan.

K (20 juli 2020, 18:38)

ik ben in dec 2019 geopereerd aan hallux valgus, en een ruggenprikgehad. 10 min nadat ik weer op de verpleegafdeling was kreeg ik flinke myocolonieen in het onderlichaam. Ook had ik meteen erge pijn in mijn linker bovenbeen.
Ruim 5 maanden last van de myocolonieen gehad, de pijn in het bovenbeen is nog niets veranderd. Ook een zwaar gevoel in dat been en moeite met de stabiliteit.
Wie weet hoe dit kan en wat er aan te doen is?

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje