Weblog/ Bekend maakt bemind! /reageer

door: Jeroen Wijering
op: 12 oktober 2007

Om als redactie en ontwikkelaars van Sync een beetje zichtbaarder te worden, hebben we vanaf vandaag dit weblog aan de site toegevoegd. Op dit deel van de site zullen wij onze auteurs en belangstellenden vaker en beter op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen rondom Sync.nl.

Daarnaast is een weblog, met zijn reactiemogelijkheid, een perfect platform voor tweewegcommunicatie. Wij willen graag van jullie horen wat er goed is aan SYNC, wat er niet deugt, of wat we nu eindelijk een keer moeten inbouwen. De enquête die nu op de homepage loopt heeft namelijk al verschrikkelijk veel goede ideeën en bruikbare feedback opgeleverd. Daar komen we snel nog op terug!

Renée zal zich hier binnenkort ook melden met de redactionele nieuwtjes, maar nog even wat de techniek betreft: naast dit weblog hebben we vandaag ook een mail-a-friend functie op de site bijgevoegd. Ook zijn er meerdere linklog-linkjes en hebben we de reacties opengesteld voor niet-geregistreerde gebruikers. Tot dusver valt de hoeveelheid SPAM mee ;).

Als altijd: suggesties, commentaar en tips zijn van harte welkom!

Reageren via Facebook

Reacties