Betalingsgarantie voor ZZP' /reageer

Betalingsgarantie voor ZZP
  • door: admin
    over: financiering
    op: 11 augustus 2015
  • Zzp’ers hebben met ZZP Service de garantie dat tachtig procent van hun ingediende factuur binnen vijf dagen uitbetaald wordt.

Zzp’ers hebben met ZZP Service de garantie dat tachtig procent van hun ingediende factuur binnen vijf dagen uitbetaald wordt. Hiermee wapenen zzp’ers zich tegen een faillissement of wanbetaling van opdrachtgevers.

“We vinden het belangrijk om waarde toe te voegen aan het bemiddelingsproces”, vertelt Menno Limm, commercieel directeur van Connect ZZP Service. ”We bieden deze dienst voor alle zzp’ers aan die we aan een opdracht helpen of die zelf een opdracht aanbrengen. Zo bieden we echt meerwaarde voor de zzp’er.”

Garantie tegen faillissement en wanbetaling

Connect ZZP Service is een onderdeel van Connect en heeft als eerste speler in de markt een kredietverzekering afgesloten. Deze verzekering dient ter bescherming van de zzp’ers. Zzp’ers hebben zelf niet de mogelijkheid om een kredietverzekering af te sluiten; het te verzekeren bedrag van een individuele zzp’er is immers niet rendabel voor een verzekeraar.

Reageren via Facebook

Reacties

Over admin