Reacties/ Buikligging arrestant oorzaak plotselinge dood printlink


Patrick (28 augustus 2007, 18:54)

De man die vorige week in Tilburg tijdens een arrestatie overleed, is een vriend van me al vanaf onze jeugd.
Deze man was absoluut niet agressief. (ik heb moeite om in de verleden tijd te schrijven) Was wel verward, verslaafd misschien, ook tegen autoritair gedrag, maar tevens vader van twee kinderen.
Corné was absoluut niet agressief.
Hoe dit heeft kunnen escaleren weet ik niet, maar het had zeker zover niet moeten komen.

Xenia Bakker (28 augustus 2007, 19:48)

Patrick, het is verdrietig dat hij overleden is. Ik had al op het forum van omroepbrabant.nl gelezen dat de man vader was en door veel mensen geliefd wordt. (tegenwoordige tijd)

In de persberichten wordt hij echter omschreven als verward en agressief naar omstanders toe, op de bewuste dag. Daar heb ik me aan gehouden in het artikel. Ik hoop dat je begrijpt dat de persberichten niet gaan over de Corné zoals die jij kende.

Samantha (11 november 2007, 11:52)

In het artikel staat dat er bij buikligging 40 % van de vitale longcapaciteit verloren gaat. Het is echter medisch beleid dat mensen die veel moeite hebben met ademen op hun buik worden gedraaid om zo juist de longcapaciteit te vergroten! En dit vaak met goede resultaten! Daar staat tegenover dat de ademweg natuurlijk wel vrij moet zijn!

Xenia Bakker (12 november 2007, 09:56)

Samantha, je slaat de spijker op zijn kop. Niet alleen moet de ademweg vrij zijn, ook moeten de mensen zelf rustig zijn en niet zwaar geagiteerd.

Ik heb inmiddels bericht uit Den Haag dat ze dit onderzoeken.

dhr x (5 maart 2012, 15:23)

De politie die drukt je zo hart met hun knie in je rug je krijgt geen lucht meer, en ook door het gebruik van pepperspray, de slokdarm en lucht pijp zetten op. Ik zie dit wel als een moord wat hier is gebeurt, Maar door het gebruik van de pepperspray brandblaren zwelling en als je al een probleem hebt met het hart dan kan dit ook tot de dood leiden.

de heren van de politie denken als ik de pet op heb dan heb ik macht, en daar schermen ze mee dus misbruik van ik ben politie. En jij jan l… zo is het wel. Maar daar mag je niets van zeggen, wat zo is het wel dit is het misbruiken van hun macht.

de heer x

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje