De best gelezen artikelen van 2011 /reageer

De best gelezen artikelen van 2011

1. De tien mythes over het nieuwe werken ontrafeld

De werknemers willen het, werkgevers willen het en ook de overheid wil het. Maar de gevaren liggen op de loer. Die moeten we serieus nemen.

2. Eindelijk, glutenvrij brood dat is te eten

Glutenvrij brood is vies, maar nodig om allergieën te voorkomen. Door gluten te vervangen door eiwitbolletjes wordt glutenbrood lekker.

3. Google+, de eerste indruk

Google lanceerde het sociale netwerk Google+. Is het een goede concurrent van Facebook, of wordt het weer een flop zoals Google Wave?

4. Superonkruid in de VS immuun voor roundup

Al circa 4,5 miljoen hectaren overwoekerd, 21 soorten onkruid immuun voor glysofaat. Meer landbouwgif blijkt geen oplossing en leidt tot hogere kosten.

5. Als bedrijf sociale media inzetten doe je zo

Door social media zijn organisaties hun monopolie kwijt op informatieverstrekking. Ze moeten een strategie ontwikkelen voor gebruik van het sociale web.

6. Daar komt de generatie C!

In 2020 bestaat 40 procent van de bevolking uit Generatie C. Dat vraagt om een totaal andere oriëntatie.

7. Drie verdienmodellen die de spelregels veranderen

Maak je verdienmodel klaar voor morgen: leer van deze drie voorbeelden: 2theloo, Raz*War en De Pomp van het Volk.

8. Accepteer het maar, zonnestroom komt eraan

Gebruik van zonne-energie staat in Nederland nog in de kinderschoenen. De Zonnestroom Producenten Vereniging wil de Nederlander aan deze milieuvriendelijke technologie krijgen.

9. Waarom de verkoop van iPad-tijdschriften daalt

De verkoop van de iPad versie van Wired daalde afgelopen jaar van meer dan 100.000 in juni, naar 22.000 in oktober en november. De iPad mist de ’slinger’ factor?

10. Sexy nieuwslezeres leidt af

Nieuwsprogramma’s zetten steeds vaker aantrekkelijke jonge vrouwen voor de camera. Dit lijkt ten koste te gaan van de boodschap, want mannen letten meer op uiterlijk dan op het verhaal.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.