Elbuco Group neemt meerderheidsbelang in ComServe /reageer

Elbuco Group neemt meerderheidsbelang in ComServe

Leasemaatschappij Elbuco heeft per direct samen met enkele informal investors een meerderheidsbelang genomen in ComServe. De aftersales dienstverlener, die twee weken terug failliet werd verklaard, maakt hiermee een doorstart met behulp van Elbuco Group. ComServe gaat verder als New ComServe Group.

Elbuco biedt high service leaseconcepten aan consumenten en zakelijk gebruikers. Met haar aandeel in New ComServe Group, één van de grootste aftersales dienstverleners in de Benelux, wil ze haar servicebelofte versterken. Hans Bolland van Elbuco: “Op het gebied van service ligt de lat tegenwoordig hoog. Consumenten verwachten snelle, hoogwaardige service op elk tijdstip van de dag. Met het belang in New ComServe Group kunnen we in de toekomst nog beter aan deze verwachtingen voldoen.”

Door het belang van Elbuco in New ComServe Group wordt de stabiliteit van New ComServe Group gewaarborgd. De komende tijd wordt er focus aangebracht in de dienstverlening van het bedrijf waarbij het bedienen van de huidige opdrachtgevers prioriteit heeft. ComServe blijft dan ook in-home reparaties en elektronica swap-services aanbieden.

Over Elbuco

Elbuco biedt al ruim veertig jaar high service leaseconcepten, waarmee het bedrijf zijn klanten behalve zekerheid ook flexibiliteit en gemak bieden. Dit zit, evenals het leveren van goede service, verankerd in het DNA van Elbuco. De meeste van de ruim tachtig medewerkers werken dan ook in de serviceorganisatie. Zij beschikken over de meest recente technische kennis en zorgen ervoor dat zij de klanten optimaal ontzorgen, zodat die geen omkijken hebben naar de geleasede goederen.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.