Elders vergaderen en klanten ontvangen in opmars /reageer

Elders vergaderen en klanten ontvangen in opmars

Onlangs wees onderzoek uit dat ruim een kwart van ondernemers liever geen klanten ontvangt in hun eigen bedrijfsruimte. Wat kun je als ondernemer doen als je hieronder valt? Toch je bedrijfsruimte aanpassen of elders vergaderen en klanten ontvangen? Het laatstgenoemde is momenteel in opmars.

Als ondernemer is je bedrijfsruimte jouw visitekaartje en dus een deel van je imago. Toch zijn er veel ondernemers die liever geen klanten ontvangen in hun bedrijfsruimte, waardoor zij steeds meer bedrijfsruimtes van buitenaf huren. Denk aan een vergaderlocatie in Eindhoven of een congreslocatie in Tilburg. Deze extern te huren locaties zijn veelal professioneel ingericht met alle benodigdheden aanwezig. In veel gevallen bieden dit soort locaties lunch of diner aan. Hierdoor kunnen ondernemers zich blijven richten op het ondernemerschap.

Wat zijn de mogelijkheden van een vergaderlocatie?

Vergaderlocaties of congreslocaties zijn niet alleen nuttig om klanten te ontvangen en te vergaderen, ze dienen daarnaast om teambuildingactiviteiten uit te voeren. Bovendien draagt het vergaderen of brainstormen op een andere locatie bij aan creativiteit en nieuwe energie. Ook populair zijn buitenlocaties waar men kan werken. Zo zijn er de bekende heidesessies, waarin je met collega’s kunt ontspannen en vergaderen tegelijkertijd. Als je een vergaderlocatie in een andere stad afhuurt, dan kun je dit meteen combineren met een bedrijfsuitje voor teambuilding. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.