FBD organiseert Dag van de gezonde zorg op 1 november /reageer

FBD organiseert Dag van de gezonde zorg op 1 november
  • door: Redactie Sync
    over: gezondheid, strategie, medisch
    op: 22 oktober 2018
  • Detacheerder FBD organiseert g met AFAS Software de Dag van de gezonde zorg op 1 november.

  • Onder andere André Rouvout, voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland en trendwatcher Philip J. Idenburg komen spreken.

Detacheerder FBD organiseert in samenwerking met AFAS Software op 1 november de Dag van de gezonde zorg. Tijdens dit evenement gaan inspirerende sprekers met elkaar in gesprek over de bestuurlijke en financiële uitdagingen waar de zorgsector dagelijks mee te maken heeft. Het evenement vindt plaats bij AFAS Software in Leusden.

André Rouvoet, voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland en oud-politicus, zal een keynote speech geven over de vernieuwing van de zorg. Philip J. Idenburg, trendwatcher en auteur van het best verkochte managementboek over de toekomst van de zorg, presenteert een roadmap naar toekomstbestendige zorg. Michel van Schaik, directeur gezondheidszorg Rabobank, houdt vervolgens een pleidooi voor het investeren in vitale gemeenschappen, in plaats van te focussen op ‘reparatie-geneeskunde’. Deze eerste editie van de Dag van de gezonde zorg wordt gemodereerd door dagvoorzitter Victor Vlam.

Tijdens de dag van de gezonde zorg staan de volgende vragen centraal: wat kunnen bestuurders en managers doen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en kosten te besparen? Hoe kan co-creatie ervoor zorgen dat organisaties nu en in de toekomst goede zorg leveren. En hoe houden we de gezondheidszorg ook voor toekomstige generatie hoogwaardig, toegankelijk en betaalbaar?

Philip J. Idenburg, spreker tijdens het evenement: “Een transformatie van disease management naar health management kan de sector toekomstbestendig maken. Innovaties zijn hierbij ondersteunend en stimulerend, maar geen doel op zichzelf.”

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.