Fujitsu komt met wereldwijd merk Fujitsu Uvance om door middel van digitale innovatie een duurzame wereld te creëren /reageer

Fujitsu komt met wereldwijd merk Fujitsu Uvance om door middel van digitale innovatie een duurzame wereld te creëren
  • door: Redactie Sync
    over: software, computer
    op: 12 oktober 2021
  • Fujitsu lanceert wereldwijd merk Fujitsu Uvance

  • Een nieuw merk gericht op de zakelijke markt om bedrijven duurzamer te maken en sociale problemen op te lossen

Fujitsu lanceert Fujitsu Uvance, een nieuw wereldwijd merk voor de zakelijke markt gericht om bedrijven duurzamer te maken en sociale problemen op te lossen. Fujitsu Uvance zal de technologische capaciteiten en probleemoplossende expertise van Fujitsu op zeven belangrijke aandachtsgebieden gebruiken om klanten optimaal te ondersteunen en tegelijkertijd bij te dragen aan het bereiken van het uiteindelijke doel: de wereld duurzamer maken door middel van innovatie en zo het vertrouwen in de samenleving te vergroten.

Het woord Uvance belichaamt het concept om alle dingen vooruit te laten gaan (Advance) in een duurzame richting. Het toont Fujitsu’s vastberadenheid om nieuwe mogelijkheden te creëren door mensen, technologie en ideeën met elkaar te verbinden. Zo komt een duurzame wereld tot stand waarin iedereen zijn dromen kan verwezenlijken.

Fujitsu Uvance zal een centrale rol spelen bij de groei van Fujitsu’s kernactiviteiten die uit zeven aandachtsgebieden bestaan. Vier van deze aandachtgebieden zijn branche overstijgend en hebben betrekking op hoe de wereld er idealiter uitziet en sociale problemen waar we mogelijk nu en in de toekomst mee geconfronteerd worden. Deze vier aandachtsgebieden zijn: duurzame productie, consumenten ervaring, gezond leven en vertrouwde samenleving.

Het ondersteunen van deze aandachtgebieden, het tot stand brengen van een platform voor het verzamelen van gegevens en het creëren van synergiën tussen applicaties en het uitvoeren van analyses zijn de drie horizontale aspecten: digitale verschuivingen, zakelijke toepassingen en hybride IT.

Tijdens Fujitsu Activate Now 2021 op 12 oktober zal Fujitsu duidelijk maken hoe Fujitsu Uvance innovatie zal stimuleren. Aan de hand van invloedrijke gastsprekers en klanten zal het bedrijf haar visie op een duurzame toekomst uit de doeken doen.

Zie hier de link naar het hele persbericht:
https://www.fujitsu.com/global/about/resources/news/press-releases/2021/1007-01.html

Online bronnen
- Lees de Fujitsu blog: https://blog.global.fujitsu.com/
- Volg Fujitsu op Twitter: http://www.twitter.com/Fujitsu_Global
- Volg Fujtisu op LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/fujitsu
- Vind Fujitsu op Facebook: http://www.facebook.com/FujitsuICT
- Fujitsu foto’s en mediaserver: http://mediaportal.ts.fujitsu.com/pages/portal.php
- Voor regelmatige nieuwsupdates, bookmark de Fujitsu newsroom: https://www.fujitsu.com/emeia/about/resources/news/newsroom.html

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.