Gallery238 winnaar Nationale Business Succes Award /reageer

Gallery238 winnaar Nationale Business Succes Award

De Amsterdamse Gallery238 is de winnaar in de branche galeries en management van de Nationale Business Succes Award, de grootste ondernemersprijs van Nederland. De jury roemt Gallery238 om het feit dat de galerie de belangen van de kunstenaars voorop stelt.

Kunstenaars als Lita Cabellut, Kantcho Kanev en Zhuang Hong Yi zijn de afgelopen jaren nationaal en internationaal doorgebroken. Deze kunstenaars worden op verschillende punten bijgestaan door de galerie enGallery238 heeft volgens de jury dan ook nadrukkelijk bijgedragen aan de behaalde successen.
“We zijn verheugd met deze waardering van de jury van de Nationale Business Succes Award”, zegt Paul Lohmann, directeur van Gallery238. “Het is een teken dat we op de goede weg zijn en motiveert ons om de kunstenaar centraal te blijven stellen.”

Management

Gallery238, dat dit jaar dertig jaar bestaat, werkt met enkele vaste kunstenaars. Onderscheidend is dat de galerie ook het management van deze kunstenaars verzorgt. Lohmann: “We kennen niet alleen hun verleden en heden, maar hebben ook oog voor de toekomst van de kunstenaars. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde, voor zowel de kunstenaars als de kopers van hun kunst.” Komend jaar sluiten er weer twee nieuwe kunstenaars bij de galerie aan. Hun namen blijven nog even geheim.

Nationale Business Succes Award

Het is de missie van het Nationale Business Succes Award Instituut (opgericht in 2011) om succesfactoren van bedrijven en professionals te identificeren en te versterken. Elk jaar volgt het instituut de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. De diverse branches kennen een winnaar (branche award) en deze winnaars strijden om de Nationale Business Succes Award.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.