GaragePark opent eerste park in Limburg /reageer

GaragePark opent eerste park in Limburg

Vandaag opent GaragePark officieel hun park op bedrijventerrein De Hulst in Venray. Op de begane grond bouwde de marktleider het afgelopen jaar vijftig boxen van 21 vierkante meter en twee boxen van 17 vierkante meter. Dit is het eerste GaragePark in Limburg waar ondernemers en zzp’ers vanuit een multifunctionele garagebox kunnen ondernemen.

Naast het vieren van de oplevering met kopers en huurders, organiseert GaragePark ook een open dag voor geïnteresseerden. “We zijn ontzettend trots dat we ons eerste park in Limburg, tevens het 43e park in Nederland, openen”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Venray behoort tot de een van de logistieke hotspots van Nederland en zorgt daarom voor veel bedrijvigheid in de omgeving. Dat zien we terug in de succesvolle ingebruikname van de boxen. Gelukkig verwachten we dat we ook dit jaar ons tweede Limburgse park in Venlo openen, zodat we nog meer ondernemers en zzp’ers in de regio kunnen voorzien in hun behoefte aan veilige opslag- en/of werkruimtes.”

Voorzieningen en veiligheid

Het park ligt aan De Voorde, dichtbij de op- en afritten van de A73 en N270. Venema: “Door de gunstige locatie is het park goed bereikbaar voor zzp’ers en ondernemers uit de directe omgeving, maar biedt het ook uitkomst voor ondernemers die via de A67 uit Eindhoven of Duisburg moeten komen. Op het park bieden wij een volledig omheinde en beveiligde locatie met BORG-2 veiligheidsmaatregelen. Naast 24 uur per dag toegang en beveiliging inclusief camerabewaking, beschikt het park ook over sanitaire voorzieningen en postbussen. Hiermee hopen we zzp’ers en startende ondernemers een complete ruimte te bieden die bijdraagt aan hun ondernemersdroom.”

Kavels

Het succes van het nieuwe park duidt de groeiende behoefte aan betaalbare opslag- en werkruimte. “Daarmee groeit ook onze zoektocht naar bouwgrond”, vertelt Venema. “We hebben een sterke groeiambitie en er staan in 2022 verschillende projecten op de planning. Hiervoor zijn we continu op zoek naar kavels, of onbenutte panden op bedrijventerreinen. Met onze ruim veertien jaar ervaring in het ontwikkelen van opslag- en bedrijfsruimten kunnen we snel schakelen om tot een goede transactie te komen als het om bouwgrond gaat. We staan er altijd voor open om mogelijkheden met grondeigenaren te bespreken.”

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.