Reacties/ GoogleBio chip nu bij 20.000 mensen wereldwijd geïmplanteerd printlink


vandoesum (6 december 2009, 20:25)

Beste Peter, Het klinkt als een spannend verhaal uit een jongensboek. Zonder serieuze bronvermelding blijft het daarbij vrees ik. Kun je wat bronnen en verdere uitleg geven over dit onderwerp? Mvgr, Yuri

vandoesum (6 december 2009, 21:50)

ps. begrijp nu dat je dit zelf verzonnen hebt, ...

Amanda Verdonk (8 december 2009, 14:58)

Grappig stukje, en overtuigend geschreven. Welke onderzoeksresultaten/ technologieen zie je nu opduiken die dit in de toekomst mogelijk maken? Daar ben ik wel benieuwd naar.

Marco van der Ploeg (9 december 2009, 10:08)

Persoonlijk kijk ik erg uit naar de nieuwe release van de GoogleBio chip met (volgens ingewijden) een nanotech grafische videokaart waarmee live en on-demand streaming video is te ontvangen. Na een korte pre-roll video advertentie (businessmodel) kunnen mensen dan direct in hun hoofd hun favoriete film of video bekijken.

Menno (18 december 2009, 09:58)

April valt vroeg dit jaar

assepoesie (4 januari 2010, 15:11)

zowel in Rusland als Engeland is men hier al vele jaren in het grootste geheim mee bezig, binnen enkele jaren word iedereen in deze landen voorzien van een meervoudige chip. Kinderen van af 5 jaar krijgen zo,n chip verplicht geinplanteerd. o.a. het complete medisch dosier word er in opgeslagen en kan via een speciaal google account worden uitgelezen. Een medisch team kan door het uitlezen van deze chip gelijk zien aan welke ziekte u op dat moment leidt. Uw zwangerschap is van af dan 24 uur per dag thuis te volgen. het leren van een nieuwe taal is een kwestie van enkele dagen. Prive ongestoord je eigen films bekijken doe je door met je account op internet in te loggen en vervolgens met je ogen dicht te genieten van de meest spraakmakende films, ook blinden kunnen kijken. Inloggen op de chip van je partner of je vriendin is al mogelijk binnen een berijk van 100 meter of verder via je mobile telefoon. Defentie specialisten in heel Europa en Amerika stellen intresse. Landmijnen mogen weer gelegt worden indien ze zijn voorzien van chipherkenning. Alleen de vijand en ongechipte zullen worden vernietigd. Er circuleren al enkele pcv's (personal chip virus) op het internet. Besmetting kan leiden tot het uitvoeren van jaren lang ongewilde opdrachten, inbeelding van de meest erntige ziektes of zelfvernietiging. Het is goed om nu al op te letten wie zich vreemd of vreemder dan anders gedraagd. In juni 2089 zal koningin Amalia in haar troonrede iedereen oproepen zijn chip te voorzien van een degelijk antivirus omdat deuren van overheids instellingen, supermarkten, en geld automaten steeds vaker geblokkeerd blijven voor burgers waar voor dat niet nodig is, De kosten en onnodige dodelijke slachtoffers door het uitrukken van gewapende seccurety diensten lopen de pan uit. Wie op 1 Oktober 2089 nog geen anti virus heeft kan rekenen op een fikse boete.

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje