Reacties/ Google's kunst komt van Dennis Hwang printlink


bikkel (13 juni 2007, 11:02)

Dat het werk van vriend Hwang door ongeveer 180 miljoen mensen per dag wordt gezien, zegt natuurlijk niks over de kwaliteit. Die is naar mijn bescheiden mening matig tot slecht, want kinderlijk.
Wel leuk om te weten dat de krabbels en kronkels in het almachtige google-logo van niemand minder dan de webmaster afkomstig zijn. Dergelijke nerds begrijpen meestal weinig van vormgeving.

Ewald Smits (13 juni 2007, 14:05)

Eens, het is niet altijd even fraai wat deze Aziaat Doodlet. Maar er zitten ook juweeltjes tussen. Zie die van Martin Luther King (I had a dream) hierboven. Prachtig!

marcelk (13 juni 2007, 14:48)

Maar Bikkel... vertel mij nu eens waarom webmasters per definitie Nerds en creatief onbekwaam zouden zijn? Er zijn er legio die juist een talent voor techniek en design moeten combineren omdat de meeste site eigenaren niet het geld of de mogelijkheid hebben om voor iedere aanpassing een designer en/of developer in te schakelen.

bikkel (13 juni 2007, 20:00)

@marcelk: Je hebt een punt, Marcel. Als ik wroet in mijn geheugen ken zelfs ik creatieve webmasters. Neemt niet weg dat zijn Doodles toch ietwat kinderachtig zijn. Wat jij?

marcelk (15 juni 2007, 15:14)

@bikkel: Kijk, daar heb jij nu weer een punt!

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje