Duurzame bedrijven sponsoren stunt groene goochelaar /reageer

Duurzame bedrijven sponsoren stunt groene goochelaar
  • door: Redactie Sync
    over: duurzaam
    op: 13 april 2023
  • Illusionist Bart Uriot tovert zichzelf weg onder grote publieke belangstelling

  • Zo vraagt hij samen met duurzame ondernemers aandacht voor energietransitie

Illusionist Bart Uriot heeft zichzelf afgelopen zaterdag onder grote publieke belangstelling weggetoverd om aandacht te vragen voor de energietransitie.

Op de Amsterdamse Torensluisbrug verdween hij van het ene op het andere moment tijdens een demonstratie voor meer gemeentelijke inspanningen om al het hoofdstedelijke vervoer in de binnenstad in 2025 honderd procent elektrisch te maken. Dit terwijl de groene goochelaar het publiek toesprak vanaf een elektrische pick-up truck van Eco-Mobiliteit. Meteen daarop verrees Uriot weer toen hij op een elektrische boot van Drifty, gemaakt van gerecyclede PET-flessen, onder de brug vandaan kwam varen. Ook Kesbeke, producent van duurzaam Amsterdams zuur (augurken en uitjes) sponsorde de stunt.

Uriot is een goochelaar die graag betekenisvolle verhalen vertelt aan de hand van magie. Vooral het klimaat, maar ook andere maatschappelijke issues verweeft hij in zijn illusies. Zo trok hij eerder aandacht met een goocheltruc in de vorm van een regenboog-kunstwerk dat hij maakte voor een kunstgalerij in de Reguliersdwarsstraat, dat ook aandacht kreeg tijdens de Pride Amsterdam. Uriot treedt maandelijks op tijdens de Amsterdam Magic Show in Boom Chicago.

Voor meer info over Uriot, zie hier.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.