Groot deel Nederlanders niet te spreken over Koningsdag /reageer

Groot deel Nederlanders niet te spreken over Koningsdag

Maar liefst 41 procent van de Nederlanders zegt geen fan te zijn van Koningsdag. Dit blijkt uit een onderzoek van kortingswebsite Acties.nl onder 1.025 Nederlanders.

Het gaat zelfs zover dat de helft van de ondervraagden met een baan aangeeft prima te willen werken tijdens Koningsdag. Voorwaarde is wel dat ze hiervoor op een ander moment een vrije dag kunnen opnemen. De grootste irritaties tijdens Koningsdag zijn volgens het onderzoek de drukte en overmatig alcoholgebruik. Een op de drie ondervraagden ontwijkt om deze redenen stads- en dorpscentra. Maar liefst 38 procent ziet het liefst een algeheel verbod op alcohol tijdens de verjaardag van Willem Alexander.

Acties.nl

Acties.nl helpt consumenten om te besparen op online aankopen door de actuele kortingscodes, aanbiedingen, sales, deals en kortingsbonnen te verzamelen van meer dan 1.000 webshops. Daarnaast biedt de website interessante bespaartips voor de meest uiteenlopende zaken, zoals vakanties, boodschappen en kleding. Acties.nl wordt maandelijks door ruim een miljoen bezoekers geraadpleegd.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.