Reacties/ Handvol multinationals controleert wereldvoedselhandel printlink


quadrad2 (15 juli 2008, 21:24)

als er al mensen zijn die deze verachtelijke monopolies willen doorbreken, hoe vinden wij elkaar en wat kan je in hemelsnaam nog meer doen dan je spullen bij de ekowinkel kopen?

Peter van der Wal

Gerard Ringenaldus (16 juli 2008, 21:39)

Onwetendheid is naar mijn mening onze grootste vijand, daarom probeer ik op deze bescheiden wijze deze en andere zaken onder de aandacht te brengen. Door meerdere linkjes in de artikelen kan men eventueel meer en ook vastgelegde gegevens en/of officiële documenten inzien.

Ik hoop natuurlijk dat nieuws van deze site wordt doorgegeven. Ieder moet verder voor zichzelf uitmaken wat men er mee doet.

Ik zelf lees al enige tijd de omschrijvingen op de verpakkingen wat aandachtiger dan voorheen, ook de kleine lettertjes. bijvoorbeeld welke zoetstof het bevat en of het genetisch gemodificeerd is.

Internet biedt verder genoeg mogelijkheden om na te gaan of er meer mensen met dezelfde menig/bezorgdheid zijn, lijkt mij.

Tess (11 juli 2012, 13:41)

Tot gisteravond een docu op Canvas heb ik nooit geweten over dit soort praktijken. Ik ben mij wezenloos geschokken!!

Gerard Ringenaldus (11 juli 2012, 15:25)

Zoals je hebt gezien is dit artikel nog uit 2008. Maar het lijkt steeds actueler te worden, zoals ondermeer blijkt uit de Terzake-uitznding op Canvas, van 10-07-2012, die ik overigens ook gezien heb. Helaas is dit bij velen nog steeds niet bekend.

Jacob Lageveen (8 januari 2014, 20:17)

@quadrad2 Zelf kweken in groepsverband.

Jacob Lageveen (8 januari 2014, 20:19)

Bedrijven als Monsanto maken onze lichamen kapot. Met als enige beredenering dat er voedseltekorten zijn. Genetisch gemanipuleerd voedsel is helemaal niet nodig. Als je werkelijk iets wil doen aan het wereldwijde voedseltekort dan begin je per direct met het kweken van Chlorella op grote schaal.

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje