HNK wint prijs beste kanmtoorverhuurder /reageer

HNK wint prijs beste kanmtoorverhuurder

Het Nieuwe Kantoor (HNK), een formule van vastgoedinvesteerder NSI, is uitgeroepen tot winnaar in de branche Kantoorruimteverhuur van het Nationale Business Succes Award (NBSA) Instituut. Hiermee dingt zij mee naar de Nationale Business Succes Award, de grootste ondernemersprijs van Nederland.

HNK is een onderdeel van vastgoedinvesteerder NSI, dat zich met het concept richt op de groeiende behoefte aan full-service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt. “Na drie jaar met passie en focus gewerkt te hebben aan deze formule, zijn wij zeer trots op deze award en de erkenning voor HNK”, aldus Johan Buijs, CEO van NSI.

Innovatieve aanpak
Volgens de nominatiecommissie heeft HNK zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. “HNK geldt als een van de belangrijkste bedrijven op het gebied van verhuur van kantoorruimte en weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak. Hierdoor scoort zij zeer hoog op klanttevredenheid”, aldus de NBSA. Binnen het conservatieve vastgoedlandschap wordt HNK gezien als vooruitstrevende organisatie.

Meerwaarde bieden
“Dicht bij de gebruiker blijven, creatief zijn en flexibel met de klantvraag kunnen omgaan zijn de kernbegrippen die HNK maken tot total service provider in werkplekken”, stelt Zwaan, hoofd van de dagelijkse nominatiecommissie van het NBSA Instituut. HNK concurreert niet op prijs, maar zoekt in haar aanbod naar die elementen waar de klant graag voor wil betalen. Hieromheen is het totale dienstenpakket ontwikkeld. Een hoogwaardig bedrijf dat in betrekkelijk korte tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd.

Over de Nationale Business Succes Award
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. Het is de missie van het Nationale Business Succes Award Instituut om succesfactoren van bedrijven en professionals te identificeren en te versterken. Elk jaar volgt het instituut de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. De diverse branches kennen een winnaar (branche-award) en deze winnaars strijden om de Nationale Business Succes Award.

Over HNK
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full-service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. Een HNK-vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking met tien vestigingen en heeft de ambitie om te groeien naar ten minste twintig vestigingen ultimo 2016.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.