IG&H Consulting & Interim smelt samen met Belgische ParFinis /reageer

IG&H Consulting & Interim smelt samen met Belgische ParFinis

Het Nederlandse IG&H Consulting & Interim en de Mechelse bedrijfsadviseur ParFinis bundelen hun krachten en zullen voortaan onder de naam IG&H Consulting op de Belgische markt actief zijn. IG&H is in Nederland al meer dan 25 jaar een speler in de financiële dienstverlening. Door de samensmelting met ParFinis ontstaat er een nieuw consultancybureau in de Belgische financiële sector met een uitgebreid netwerk, diepgaande kennis van de (Belgische) sector en een visie op met name omnichannel-vraagstukken. Koen Knaepen, voormalig Managing Partner van ParFinis, wordt Associate Partner van IG&H voor België.

Uitdagingen op het gebied van omnichannel
Ook in België verandert de financiële sector door veranderende wetgeving, klantgedrag en digitalisering. IG&H adviseert haar klanten bij de nieuwe omnichannel-vraagstukken die hieruit voortvloeien. Spelers in de sector zullen moeten innoveren, willen ze voldoende meerwaarde creëren en een antwoord bieden op de eisen van de consument en de regelgeving anno 2015. De samenwerking is voor beide partijen gunstig. Jan van Hasenbroek, oprichter & Managing Partner van IG&H Consulting & Interim: “Al vanaf de eerste kennismaking was de chemie op inhoud en samenwerking meteen voelbaar. We delen de gedrevenheid en de passie voor de sector, waarmee we werken aan het resultaat voor onze Nederlandse en Belgische klanten.”

Bijkomende expertise voor Belgische markt
De intrede van IG&H op de Belgische markt betekent dat de klanten uit de financiële sector toegang krijgen tot veel bijkomende expertise. “Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren in Nederland een schat aan ervaring opgebouwd in de financiële sector”, zegt Knaepen. “Zij kennen de sector door en door. Al jaren begeleiden en adviseren ze bedrijven bij complexe strategische veranderingen naar nieuwe verdienmodellen in verzekeringen, pensioenen, hypotheken en vermogensopbouw. De combinatie van die ervaring, met de kennis van de Belgische sector en het netwerk dat ParFinis hier heeft opgebouwd, maakt dat we de markt kunnen benaderen met een sterk en innovatief aanbod.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.