Reacties/ Internet, mobiel, gamen; de kansen voor het nieuwe leren printlink


0nno (5 januari 2009, 14:18)

Een teleurstellend artikel. Kansen te over, maar die worden niet echt beschreven. Maar zeer oppervlakkig wordt duidelijk wat de relevante ontwikkelingen zijn en hoe die kunnen worden toegepast.
De stelling dat mobiele technologieën een grote impact hebben omdat het belang van locatie afneemt is wel heel erg obligaat. Zo te lezen is die nabije toekomst al bijna recent verleden, want e-mails ontvangen op je mobiel en podcasts beluisteren van colleges wordt al breed aangeboden.
Studenten van tegenwoordig zullen best andere verwachtingen hebben dan 20 jaar geleden, maar hoe zien die er dan uit, en op welke manier moet daar dan aan tegemoet worden gekomen? Dat zou ik graag hebben gelezen.
In plaats daarvan lees ik dat studenten zelf bepalen of een nieuwe toepassing wordt geaccepteerd door deze te accepteren of te negeren. Naast dat dit een ontzettend lelijke zin is wordt er ook absoluut nul informatie mee overgebracht.
De melding van de MSN Bot is interessant, maar helaas wordt niet duidelijk wat bijzonder is aan die bot en hoe die model staat voor het nieuwe leren.
Een gemiste kans om meer te weten te komen over het nieuwe leren.

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje