Reacties/ Koortslip mogelijke oorzaak schizofrenie

door: Redactie Sync
over: geneeskunde, gezondheid, medisch
op: 28 december 2009

Het herpesvirus veroorzaakt niet alleen een koortslip, maar kan ook zorgen voor een ontsteking van bepaalde hersengebieden. Zo'n ontsteking geeft dezelfde veranderingen in gedrag als bij schizofren...

Arjan Dokelaar (29 december 2009, 09:28)

Dit is misleidende propaganda, schizofrenie is helemaal geen aantoonbare ziekte. Het is een verzameletiket voor onverklaarbaar gedrag bij mensen.

Dat het herpesvirus onverklaarbaar gedrag kan veroorzaken, dat kan zijn. Dan moet dat virus aangepakt worden, maar dit onderzoekt riekt naar wetenschappelijke fraude. Want denk maar niet dat ze bij herpes antipsychotica voorschrijven. Dit is psychiatrisch bedrog, dat kan niet anders.

Dit soort corrupte onderzoekers mogen ze wat mij betreft aan de hoogste paal ophangen.

Antipsychotica verkort het leven met 30+ jaar en vermindert de kans op herstel tonen betrouwbare onderzoeken aan. Je hebt meer kans op herstel ZONDER behandeling.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17502806

Bepaalde psychotherapie biedt 90% kans op herstel. Dus waarom herpes met antipsychotica behandelen mevrouw de fraudeur?

Arjan Dokelaar (29 december 2009, 09:48)

Ik ben echt zo ziek van psychiatrisch bedrog.... Alsof 'schizofrenie' tot de meest erge ziekten zou behoren, terwijl het de psychiater is die mensen tot jaren achtereen in een isoleercel opsluit en ze volspuit met het giftige antipsychotica die de kans op herstel doen verminderen en 'gemiddeld' 30+ jaar van het leven verkort.

Begrijpt u? De psychiater maakt het zelf zo erg, terwijl met eerlijke behandeling iemand wetenschappelijk gezien al 90%+ kans op goed herstel heeft, zonder ooit giftige injecties te hoeven hebben gehad.

Hier wat referenties:

http://www.observant.unimaas.nl/default.asp?page=/jrg23/obs19/art20.htm

http://www.moshersoteria.com/soteri.htm

http://www.madinamerica.com/Mad%20In%20America/Documents_files/50-yearrecord.pdf

De modernste antipsychotica zijn het meest dodelijk bleek in een recente studie die gepubliceerd is in The Lancet. Het is zelfs zo dat de top 3 best verkochte antipsychotica overeenkomt met de top 3 dodelijkste middelen. Dat is verdomme verdacht!

http://www.reuters.com/article/healthNews/idUSTRE56C15Z20090713

Machdas (31 december 2009, 11:04)

Een mogelijk verband tussen herpesinfectie en psychose is een interessant nieuw inzicht!

Misschien tegen beter weten in zou ik de vorige reageerder oprecht willen adviseren om zijn argwaan jegens psychiaters opzij te zetten en in therapie te gaan. Psychiaters zijn er niet op uit mensen te stigmatiseren of vergiftigen. Mensen met een psychose kunnen enorm veel baat hebben bij gedragstherapie of medicamenteuze behandeling.

Arjan Dokelaar (2 januari 2010, 21:12)

Ach meneer, kom toch eens los uit die hardnekkige waan en kijk mijn bronnen er eens op na, u zal zien dat het zeer betrouwbare bronnen zijn die niets met een sekte/scientology of anti-psychiatrie te maken hebben. Een van de aangehaalde studies is gepubliceerd in The Lancet, een vooraanstaand wetenschappelijk tijdschrift.

Waarom negeert u de feiten en verspreidt u die belachelijke onzin dat antipsychotica mensen helpen, terwijl de wetenschap aantoont dat het de kans op herstel vermindert en het leven met 30+ jaar verkort?

Wie is er hier niet helemaal in orde? Ik die er iets van zegt of u die het negeert?

Psychiatrie is een zwendel, accepteer dat nu toch gewoon eens en wees niet zo naïef.

Raoul Duke (6 januari 2010, 13:48)

Arjan,

Wellicht dat uw over-assertieve manier van praten de waan oproept dat u zelf enkele behandelingen zou kunnen gebruiken.

Dat terzijde. Ik ben uw links nagelopen, het is inderdaad interessant materiaal maar niets conclusief (zoals zo vaak als het gaat om de menselijke psyche).

Ook vind ik geen andere opties. Mijn neef heeft een vorm van schizofrenie. Heeft meermaals psychoses gehad waarin de mensen om hem heen erg hebben moeten lijden, om het zacht uit te drukken. Hoe stelt u voor dit te counteren? Aangezien de psychiatrie volgens u een zwendel is, en buiten beschouwing moet worden gelaten.

the hunter (10 januari 2010, 18:13)

Arjan Dokelaar is ervoor gekend om z'n Scientology leer op internet te verspreiden. Het is niet voor niets dat hij gebanned wordt uit heel wat Nederlandstalige fora. Hij vervalst berichten, vervalst referenties naar studies (waarvan hij zelf de woorden en plaatjes wat bijwerkt, naargelang het hem uitkomt), hij haalt plaatjes uit studies die hij dan als bewijs voor z'n visie opvoert, terwijl de studies zelf totaal iets anders beweren. En hij heeft gevaarlijke Scientology sympathieën. Dat laatste is ook de reden waarom hij tegen psychiatrie is: hij vindt de manipulaties die Scientology op haar kritische leden toepast stukken beter dan de psychiatrie. Dàt is z'n alternatief!

Als je trouwens Arjannekes studies zelf zou bekijken, dan zul je zien dat die studie helemaal niet beweert wat Arjanneke beweert dat die zegt. Arjanneke is ervoor gekend om de referenties te vervalsen. Nu en dan een woordje schrappen of er een zinnetje bijzetten als hij zogezegd kopieert uit de oorspronkelijke studie (van de Lancet).
Maar weinig mensen bekijken jammer genoeg de studie waar hij naar verwijst en hebben dus niet door dat hij ze vervalst. Zo probeert hij z'n gelijk te halen.

Het is een gevaarlijk mannetje, onze Arjan!

anna (12 januari 2010, 18:09)

heb nu ook 'n koortslip.....
volgens de specialist komt de koortslip van 'n probleem met je lever te hebben.
en dat kan kloppen, heb wel 'n leverprobleem.
maar schizofrenie klinkt raar.... dat komt toch vanuit je hersenen vandaan.
ik hoor géén stemmen... heb géén raar gedrag..... of achtervolgd te worden....
zit lekker in mijn vel... kan niet beter...

Elizabeth. (22 november 2010, 19:54)

Heb zelf jarenlang een koortslip gehad, maar ik kwam erachter dat te veel zon de boosdoener was dus ik maak me niet druk over dit berichtje.

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje