Lancering Savah: eerste gepersonaliseerde lingerie-abonnement van Nederland /reageer

Lancering Savah: eerste gepersonaliseerde lingerie-abonnement van Nederland

De eerste gepersonaliseerde lingeriebox, Savah, is vanaf vandaag te bestellen. Met een abonnement naar keuze ontvangen members vier, zes of twaalf keer per jaar een complete lingerieset naar maat en smaak. Het abonnement kun je op ieder moment stoppen, pauzeren of wijzigen.

Hoewel maandelijkse (beauty)boxen bekende fenomenen zijn, is Savah de allereerste die zich toespitst op lingerie. “Heel wat vrouwen vergeten weleens om voor zichzelf te zorgen,” vertelt Heleen, founder & ambassadrice van Savah. “Een oude BH of een versleten slip aantrekken tijdens de ochtendrush is snel gebeurd, terwijl mooie lingerie je zelfvertrouwen net een boost geeft.”

De gebruikers kunnen kiezen om elke maand, om de maand of ieder kwartaal een complete lingerieset naar voorkeur te ontvangen. Aan de hand van een stijlquiz wordt elke box gepersonaliseerd op maat, model, stijl en kleur. Voor consumenten die zich liever laten verrassen, is er de MysterieBox, die nog steeds aansluit bij maat en smaak.

Zelfliefde
Powervrouwen verdienen een verwenmomentje: vanuit die gedachtegang is Savah ontstaan. Volgens Heleen vergeten vrouwen zichzelf wat te gunnen, omdat ze vaak vijftien ballen in de lucht houden. Heleen: “Het maakt niet uit of je nou ondernemer, lerares of moeder bent, bovenal ben je vrouw. Als verpleegkundige, realiseerde ik me dat ik te weinig aandacht besteedde aan mijn lingerie. En met mij heel veel andere vrouwen. Daarnaast kost het heel wat tijd en vind ik het vreselijk om in een winkel ondergoed te passen of online aankopen die niet goed zijn terug te sturen. Als de BH dan uiteindelijk niet de juiste ondersteuning biedt of een slip niet aansluit bij mijn vormen, voel ik me onzeker. Met Savah willen wij vrouwen zelfliefde geven, zodat ze zelfverzekerd de wereld in stappen. Zónder dat ze moeten inleveren op comfort en kwaliteit. Niks vervelender dan een beugel die in je borst duwt of rugpijn aan het einde van de dag. En wat is nou leuker dan iedere maand een gepersonaliseerde lingeriebox te ontvangen waarmee je het aankoopproces vergemakkelijkt? Het is echt een cadeautje voor mijn dagelijkse behoefte!”

Personalisatie
Om er zeker van te zijn dat je een BH met de perfecte pasvorm op de maat krijgt, geeft Savah je tips en trucs om jezelf op te meten. Daarnaast kun je ook de maat van het merk dat je vaak draagt vermelden. “Elke vrouw heeft het recht om zich sexy en zelfverzekerd te voelen. Daarom hebben lingerie voor alle maten en smaken. Van maat 70A tot 85D. Van romantisch met veel kant tot basic. Past het toch niet of is je voorkeur veranderd? Savah stuurt je gratis een nieuw setje op, waarna je alles makkelijk kunt wijzigen via onze website. Op die manier geven we vrouwen meer zelfvertrouwen en zeggen we bye bye tegen oude, mismatchte lingerie!”

Over Savah
Savah is de eerste maandelijkse lingeriebox in Nederland. Op basis van een stijlquiz die vooraf wordt ingevuld, is elke box gepersonaliseerd op maat, model, stijl en kleur. De box wordt vier, zes of twaalf keer per jaar gratis bezorgd. Stoppen, pauzeren of wijzigen van het abonnement kan op ieder moment. Voor meer informatie, bekijk de website https://savah.nl/.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.