Manpower geeft flexkrachten gratis Swapfiets /reageer

Manpower geeft flexkrachten gratis Swapfiets

Eerder vandaag heeft Manpower Nederland 56 flexkrachten die via de HR-specialist werkzaam zijn bij de Gemeente Amsterdam, voorzien van een gratis Swapfiets. Hiermee biedt Manpower hen een duurzame oplossing voor het dagelijks vervoer van en naar werk. Eerder dit jaar verlengde de gemeente haar contract met Manpower voor vier jaar.

“Met dit initiatief spelen we in op het groeiende mobiliteitsprobleem in de hoofdstad”, zegt Janine Bos, directeur Manpower Nederland. “Fietsen houdt onze medewerkers gezond en het draagt bij aan een schonere stad en een beter bereikbaar Amsterdam. Dankzij deze samenwerking met Swapfiets helpen we onze flexkrachten verder en dragen we tegelijkertijd bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de Gemeente Amsterdam.”

Proefperiode

De strategische samenwerking tussen Manpower en Swapfiets bestaat vooralsnog uit een pilot van ten minste zes maanden. Na deze periode bespreken Manpower en de Gemeente Amsterdam de mogelijkheid tot verlenging. Bos: “Vooralsnog zijn we de enige HR-dienstverlener met deze regeling. Wij willen onze medewerkers hiermee niet alleen aan, maar ook naar werk helpen. Het is daarom onze ambitie om in de toekomst goed te kijken naar de mogelijkheden om deze regeling uit te breiden. Met Swapfiets hebben we de ideale partner gevonden die alle logistieke en onderhoudsvraagstukken voor zijn rekening neemt.”

Pien Frommink, Country Marketeer Nederland bij Swapfiets, voegt toe: “Wij zijn ontzettend trots dat we samen met Manpower het leven van zoveel flexkrachten een stukje aangenamer maken. Naast de vele voordelen voor de gezondheid en het klimaat, is het voor bewoners van grote steden vanwege de drukte en parkeerproblemen steeds aantrekkelijker om over een bedrijfsfiets te beschikken. Met dit initiatief benutten we de voordelen van flexibel vervoer optimaal. En samen met Manpower geven we invulling aan de mobiliteitsbehoefte van werknemers.”

Over Manpower

Manpower helpt al sinds 1948 bij het leveren van flexibiliteit in personeel en is ervan overtuigd dat iedereen beschikt over talent. Als onderdeel van ManpowerGroup, wereldwijd dé hr-expert met vernieuwende arbeidsmarktoplossingen, zorgt Manpower voor de verbinding van het juiste talent met de juiste opdrachtgever. Met ruim 4.000 kantoren in meer dan 80 landen helpt Manpower 400.000 opdrachtgevers wereldwijd met tal van hr-oplossingen: uitzenden, detacheren, werving en selectie, capaciteitsplanning en training en ontwikkeling. Met een landelijke dekking en bijna 1.000 opdrachtgevers in Nederland, zorgt Manpower ervoor dat mensen en organisaties succesvol zijn en blijven. Voor meer informatie: www.manpower.nl.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.