Reacties/ Met seks alleen verkoop je geen condooms printlink


MrT (17 december 2007, 23:07)

Het grootste nadeel van het feit dat de condoom-industrie maar uit een paar grote merken bestaat, is dat deze de condooms vooral veel te duur maken. Ook de Europeesche regelgeving voorkomt dit probleem niet. Een Durex condoom kost in Amerika nog geen 10 eurocent, terwijl de consument in Nederland toch al gauw een 75 eurocent moet neerleggen voor het Europees CE-gecertificeerde Durex Condoom. Gelukkig maar dat er ook nog bedrijven in Nederland te vinden zijn die merk-condooms tegen normale prijzen aanbieden. Een van deze aanbieders is www.Discreet-Condooms.nl. Tja, het is jammer dat we het allemaal veilig moeten doen, maar dat condooms van de bekende merken toch nog steeds te veel kosten!

Condoom-Anoniem.nl (24 december 2007, 18:02)

Wie een beetje verder kijkt ziet dat de condoomindustrie wel degelijk heel wat merken kent, maar de meeste Nederlanders denken bij condooms vaak automatisch 'Durex'. Dit condoommerk heeft haar bekendheid te danken aan jarenlange uitgekiende marketingstrategie. Die is in Europa sterk, maar nergens zo sterk als in Nederland. Moet je het zo'n bedrijf dat kwalijk nemen dat ze daar nu de vruchten van plukken?
Wie geen 75 eurocent wil betalen voor een Durex-condoom, die koopt toch gewoon een ander merk? Zo zijn er uitstekende condooms van merken als o.a. EuroGlider, BillyBoy, Private, DFY en Sure. Kijk maar bij een uitgebreide condoomwinkel als http://www.Condoom-Anoniem.nl, en de Asha Premium condooms die de webwinkel in bovengenoemd artikel verkoopt zijn ook een goed voorbeeld hiervan.

Eigenlijk is het heel simpel: als je niet het geld uit wilt geven aan een Mercedes, dan koop je toch gewoon een goedkoper merk (die uiteraard ook aan alle veiligheids-eisen voldoet)...
En dan nog iets: waarom hebben veel jongeren er geen enkel probleem mee om in de kroeg of een discotheek € 4,- te betalen voor een Breezer of € 2,- voor een biertje, en dat gedurende 'n avond meerdere keren.... maar als de avond eindigt met een vrijpartij dan zou een condoom van € 0,75 te duur zijn? (en bedenk dat dat condoom je helpt om een SOA of een ongewenste zwangerschap te voorkomen...)

Hertog Jan (18 augustus 2008, 09:37)

Tja, het is jammer dat we het allemaal veilig moeten doen, maar dat condooms van de bekende merken toch nog steeds te veel kosten!

Moraal????????????????

Voorkomen is beter dan genezen, "The best way is the save way", neuk niet alles wat los en vast zit maar hou je aan je eigen partner en gedraag je niet als een beest dat alleen maar zijn instinkt (hormonen)volgt.

MrT (11 april 2009, 14:46)

75 eurocent voor een condoom is wel heel erg veel, zeker als je weet dat de kostprijs nog lang geen 10 cent per condoom is! Gelukkig zijn er webwinkels zoals http://www.discreet-condooms.nl die proberen een eerlijke prijs te rekenen voor condooms (ook de bekende merken...). Jaren lang heeft de gevestigde orde in condoom webwinkels bijvoorbeeld torenhooge verzendkosten gerekend, gelukkig maar dat dat sinds de komst van deze webwinkel sterks aan het veranderen is!

Anoniiem xD (19 oktober 2009, 11:01)

@ ANONIEM:
haha yes inderdaad, en ikk ben zeker getrouwd met Fernando Torres ja he =P

Verder,
Durex is niet t enigste merk, en de andere zullen vast even goed zyn

Robin (27 juni 2012, 18:25)

Inmiddels is de condoom industrie toch wel behoorlijk ontwikkeld. De websites zoals http://condoomfabriek.nl http://condooms.nl enz.. zijn inmiddels behoorlijke serieuze condoom leveranciers met zelfs eigen merken.

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje