MisterGreen verhuist naar The Cloud /reageer

MisterGreen verhuist naar The Cloud

MisterGreen, de leasemaatschappij voor volledig elektrische auto’s, is per 1 september verhuisd naar kantorenpand The Cloud in Amsterdam. Hier deelt de Tesla-expert het kantoor met onder andere Uber, Amazon en Parkbee. De verhuizing is een logische stap binnen hun internationale groeiambities en Big Hairy Audacious Goal (BHAG): een robovloot van 15.000 autonoom rijdende auto’s in 2025.

MisterGreen opereerde hiervoor jarenlang vanaf het IJdok. “We zijn in zeven jaar gegroeid naar vijftig medewerkers”, aldus Caroline Asselbergs-van Dijl, CEO van MisterGreen. “Waar we een geweldig uitzicht op ’t IJ hadden bij het vorige kantoor, is dit kantoor in een veel dynamischere omgeving. Dat zorgt voor een ondernemende energie in onze directe omgeving die je weer motiveert om harder en beter te werken. Bovendien biedt ons nieuwe kantoor ruimte om te groeien, zowel fysiek als mentaal.”

Ondernemend

Van de vijftig werknemers werkt negentig procent voor het grootste deel vanaf kantoor. Asselbergs-van Dijl: “Waar veel grote bedrijven na corona juist naar kleinere kantoren verhuizen, doen wij het andersom. We merken dat onze medewerkers tijdens kantoordagen extra productief zijn. Ze bespreken lopende zaken en zetten processen in gang, die ze eventueel later thuis kunnen uitwerken. Daarom motiveren we hen om op kantoor te werken. Buiten het feit dat het erg efficiënt is, vinden we het ook erg gezellig.”

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.