Nieuwe CEO en nieuwe koers bij Royal Terberg Group /reageer

Nieuwe CEO en nieuwe koers bij Royal Terberg Group

Bij het vijfde generatie Familiebedrijf Royal Terberg Group zal de huidige bestuursvoorzitter George Terberg (68), na een loopbaan van bijna 45 jaar in het familiebedrijf, met ingang van 1 oktober a.s. de leiding overdragen aan zijn neef Godfried Terberg (58).

Godfried vervulde de rol van vicevoorzitter van Royal Terberg Group de afgelopen tien jaar en is daarnaast operationeel verantwoordelijk voor de Environmental divisie.

Aan de Raad van Bestuur zal de heer Rob van Hove worden toegevoegd, die operationeel verantwoordelijk is voor de divisie Special Vehicles. Aftredend bestuursvoorzitter George Terberg zal toetreden tot de Raad van Commissarissen.

Godfried Terberg: “George bracht de groep op een ander niveau. Ik ben er trots op hem te mogen opvolgen. Ik wil het goede behouden en noodzakelijke veranderingen verder doorvoeren om bestendig te zijn in deze tijd van mondiale ontwikkelingen, zoals duurzaamheid, elektrificatie en digitalisering. Innovatie en duurzaamheid zitten in ons DNA. Omdat we ons altijd verantwoordelijk voelen voor de volgende generaties, zijn we al 152 jaar succesvol. Nu is de tijd om de groep voor te bereiden op een duurzame toekomst, voor het welzijn van onze planeet.”

Royal Terberg Group, actief in de Automotive sector, met vestigingen in 12 landen bereikte in 2020 een omzet van ruim 1 miljard Euro met totaal 3.000 werknemers.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.