Nieuws/ Nieuwe datingsite alleen voor mooie mensen /26 reacties

door: Ewald Smits
over: internet, marketing, bedrijfsgroei, strategie
op: 10 november 2007

Voormalig radio- en televisiepresentator Dave Heijnerman is een nieuwe betaalde datingsite gestart, uitsluitend voor mooie mensen. MooieMensen.com is volgens de oprichter “een community waar je onder de jouwen bent”. Wie zich op de website wil presenteren, moet eerst twee foto’s insturen. Als Heijnerman je knap genoeg vindt, mag je voor een kleine 7 euro per maand op de site.

Volgens de oprichter blijkt uit vooronderzoek dat mooie mensen op ‘gewone’ datingsites vaak worden overladen met reacties. Zo kreeg een meisje met een aantrekkelijke foto op de eerste dag 1226 reacties. Heijnerman: “Eerst wilde ze elke reactie nog persoonlijk beantwoorden. Tot zij in de gaten kreeg dat dit een dagtaak zou worden.”

Iedereen met een aantrekkelijk uiterlijk en twee mooie foto’s van zichzelf kan zich aanmelden op MooieMensen.com. Een team van deskundigen uit de media en de modellenwereld bepaalt of kandidaten mooi genoeg zijn om tot de site te worden toegelaten. Het toezicht is streng, ook om commerciële aanbieders van 0900-nummers of webcambedrijven te weren.

Bedoeling is om na twee maanden na introductie iedere maand een MooieMensen.com-feest te geven om mooie mensen de gelegenheid te bieden elkaar ‘in het wild’ tegen te komen. Hiervoor gelden dezelfde selectiecriteria als voor de site.

Reageren via Facebook