Ondernemende technologieopleiders AOG en TSM gaan samen /reageer

Ondernemende technologieopleiders AOG en TSM gaan samen

AOG Holding, waar AOG School of Management en Comenius onder vallen, heeft in het Twentse TSM Business School een partner gevonden waarmee het ontwikkelproces door een gezamenlijke propositie versneld kan worden, stelt de opleider in een persbericht. Van oudsher richt TSM zich op management en professionals in deze sector. AOG was al langer bezig om de juiste weg te vinden op het gebied van leiderschap ontwikkeling in de technologie. Door het samengaan kunnen beide partijen de inhoudelijke expertise beter vermarkten binnen de technologiesector. De sterke positie van AOG maakt de aansluiting van TSM Business School mogelijk. De continuïteit van TSM en haar opleidingsproducten blijven daarmee gewaarborgd en AOG versterkt verder zijn positie als MBA-aanbieder.

TSM blijft TSM

“Wij als TSM zijn natuurlijk altijd al een beetje anders geweest en onconventioneel, maar we denken dat het nu de tijd is om daar grotere stappen in te zetten. Niet op zijn retour maar juist in de versnelling. Meer technologie, internationaler, nog dichter in de belevingswereld van onze studenten en nog meer in communities”, zegt Ivo Matser, in de oude situatie directeur van TSM en nu directeur strategie van AOG Holding. “TSM blijft TSM en we zullen in staat zijn om ons profiel nog scherper neer te zetten door ons nog beter te kunnen concentreren op management van technologie en innovatie.”

Zelfde organisatie, andere functie

De aansluiting van beide partijen vindt plaats op holdingniveau, wat betekent dat de afzonderlijke instituten elk hun eigen specifieke programma’s blijven voeren en hun eigen markten blijven bedienen vanuit hun bestaande vestigingsplaatsen. Albert-Jan Postma, algemeen directeur van AOG holding, zal als directeur bij TSM de dagelijkse leiding op zich nemen. “De organisaties hebben nagenoeg dezelfde cultuur en professionele klantgerichte houding, waardoor we snel kunnen schakelen met elkaar”, aldus Postma. Matser zal zich intensief bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe concepten en accreditaties.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.