Reacties/ Op Flickr.com draait alles om bewondering en erkenning printlink


Klaas (3 juli 2009, 00:44)

Ik heb mijn kind van 11 al 3 jaar niet gezien of gesproken en mis het kind als vader enorm, lees het gastenboek van dwaze vaders.nl maar eens. 7 jaar had ik contact met hem, ik hoor of zie nooit meer iets van hem en op kaartjes en toegezonden kadootjes hoor ik nooit meer iets...
Bezoekregeling? ONZIN!, vaak komen vaak moeders die niet na, ik mag op de school niet eens naar een ouderavond komen, en blijf uit de buurt, anders kun je opgepakt worden als vader voor stalking. Ik ben soms radeloos......totdat ik FLICKR.COM ondekte, en daar mijn foto samen met enkele fotos van mijn kunstwerken plaatstte, mijn woonplaats, in de hoop dat mijn kind ooit via internet mij kan vinden, inclusief mijn woonplaats, kan hij ZELF uitmaken of ie mij wil zien of niet.
Flickr.com is voor mij een soort flessenpost (zoals een briefje in een fles in zee geworpen) gericht aan mijn zoon, in de hoop dat hij deze internet-fles eens zal vinden, hij is hier immers welkom.

Klaas (3 juli 2009, 00:49)

p.s: Ik plaatste onder mijn geplaatste fotos mijn naam en adres, in de hoop dat mijn zoon mij zo beter kan vinden, dat hij mij gaat zoeken....dat kan niemand tegenhouden, we hadden immers een goede band met elkaar die door toedoen ex verbroken is, ik hoop dat FLICKR.COM ons misschien samen kan brengen, hij was hier immers nog nooit en weet mijn woonplaats (nog) niet.

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje