Orange Business Services is officieel Microsoft Azure Networking Managed Service provider /reageer

Orange Business Services is officieel Microsoft Azure Networking Managed Service provider
  • door: Redactie Sync
    over: internet, productiviteit, bedrijfsgroei
    op: 24 september 2020
  • Orange Business Services is officieel Microsoft Azure Networking Managed Service provider

  • Orange Business Services heeft zich als een van de eerste grote serviceproviders aangesloten bij het Microsoft Azure Networking Managed Service Provider (MSP) programma

Orange Business Services heeft zich als een van de eerste grote serviceproviders aangesloten bij het Microsoft Azure Networking Managed Service Provider (MSP) programma. Dit programma is ontworpen om bedrijven te helpen bij hun uitdagingen en behoeftes op het gebied van cloud- en hybride netwerken.

Tijdens hun digitale transformatie zijn bedrijven steeds vaker op zoek naar nieuwe netwerkmodellen die voldoen aan de eisen van de multicloud en tegelijkertijd de veiligheid, prestaties en gebruikerservaring verbeteren. Veel bedrijven willen daarnaast ook de complexiteit van het beheer van end-to-end-cloudoplossingen zoveel mogelijk beperken. Als partner van het Microsoft Azure Networking MSP programma heeft Orange Business Services het uitgebreide cloud- en hybride netwerkportfolio van Microsoft Azure tot haar beschikking. Daarnaast heeft Orange Business Services jarenlange ervaring in cloudbeheer; van een lokale partnersite tot een uitgebreid cloudnetwerk.

“Als full-stack network-native partij kunnen wij bedrijven ondersteunen met een end-to-end cloudmigratie”, zegt Paul Joyce, Executive Vice President van Global Solutions, Orange Business Services. “Met deze samenwerking zetten we de volgende stap binnen het Azure-ecosysteem. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers nog beter ondersteunen in hun cloudmigratie.”


End-to-end


Zonder netwerk bestond er geen cloud. Ditzelfde principe stelt Orange Business Services in staat om de cloudbehoeften van opdrachtgevers van begin (LAN) tot eind (cloud) in kaart te brengen. Op deze manier worden er tijdens de netwerktransformatie geen essentiële stappen overgeslagen en kunnen opdrachtgevers maximaal profiteren van de voordelen van de cloud.

“We heten Orange Business Services hartelijk welkom bij het Microsoft Azure Networking MSP programma”, zegt Sunil Kishen, Principal Program Manager, Azure Networking bij Microsoft Corp. “Naast het feit dat organisaties nu kunnen profiteren van de uitgebreide netwerkexpertise en servicemogelijkheden van Orange Business Services, biedt de combinatie van Flexible SD-WAN’s native cloudconnectiviteit met Microsoft Azure Virtual WAN hen ongekende mogelijkheden. Azure networking managed services, dat we samen hebben ontwikkeld voor onze gezamenlijke opdrachtgevers, zal hun autonomie en wendbaarheid versterken – van de edge naar de cloud.”


Managed services


Als Azure Networking MSP kan Orange Business Services managed services ontwikkelen binnen het Azure-netwerk. Voorbeelden hiervan zijn managed services op het gebied van netwerktransformatie, connectiviteit, monitoring en performance managed services en beveiliging voor het Azure-verkeer. Daarnaast stelt het Orange Business Services in staat end-to-end beheer van ExpressRoute en Azure Virtual WAN diensten aan te bieden. In de samenwerking staat het ontwikkelen en aanbieden van managed services voor Microsoft Azure Cloud Networking oplossingen centraal. Deze hebben een flexibele one-stop benadering voor het beheren van prestatie- en zichtbaarheidsgerichte cloudcomplexiteit. Deze diensten worden beschikbaar gesteld in de Azure Marketplace, waarbij de expertise van Orange Business Services op het gebied van cloudconnectiviteit via een nieuw kanaal wordt gepromoot bij zowel huidige als nieuwe klanten.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.