Wat is Sync.nl?

Sync.nl is hét innovatiemagazine van Nederland. We schrijven over ontwikkelingen op het gebied van technologie, wetenschap en ondernemen, die broodnodig zijn om de economie een stap verder te brengen. Sync.nl zoekt altijd vernieuwing.

Je kan ons ook vinden op Twitter en op Facebook.

Schrijf mee!

We schrijven zelf, maar we plaatsen vooral artikelen, nieuwtjes en columns van derden. We doen graag een beroep op jou als vakdeskundige, wetenschapper of journalist om inhoudelijke kwaliteit en verrassende invalshoeken te creëren. Daarbij betalen we je 25% van alle inkomsten die we met je artikel(en) genereren.

Voorkeuren en printbundel

Sync.nl registreert via je surfgedrag welke onderwerpen je interessant vindt. Zo kunnen we je bij elk bezoek een persoonlijke startpagina of RSS feed presenteren. Je kunt je voorkeuren ook met de hand aanpassen.

Als je liever geen lange artikelen vanaf een scherm leest, kun je hier ook een persoonlijk magazine samenstellen. Print het uit en lees waar en wanneer je wilt.

Iniatiefnemers en visie

Sync.nl is opgericht door enkele enthousiaste ondernemers met wortels in het internet en uitgeven. We zien dat het begrip innovatie steeds meer aan invloed en relevantie wint, maar dat het informatieaanbod helaas gefragmenteerd en de kwaliteit wisselvallig is. Dat veranderen we, door goede artikelen te bundelen en professioneel te presenteren.