Parella start internationale expansie door aankoop Nederlandse Solved /reageer

Parella start internationale expansie door aankoop Nederlandse Solved

De Parella Group, leider op het gebied van huisvestingsadvies en werkruimte-optimalisatie voor eindgebruikers van commercieel vastgoed, heeft een meerderheidsbelang genomen in Solved. Dit bedrijf is een toonaangevende speler in de Nederlandse vastgoedadviesmarkt voor eindgebruikers van kantoor- en bedrijfsruimte. Met de overname bestaat het personeelsbestand van de Parella Group uit 120 mensen en komt de omzet dit jaar naar verwachting neer op 50 miljoen euro.

“We hebben besloten om ons aan te sluiten bij een groep met sterke waarden en ambitieuze doelstellingen. Door belangenverstrengelingen in de vastgoedmarkt zien wij de behoefte naar tenant-only advies bij kantoorhuurders sterk toenemen en met deze stap kunnen wij onze dienstverlening verder uitbreiden”, zegt Olivier van Gool, partner bij Solved.

“We zijn verheugd het Nederlandse team van Solved te kunnen verwelkomen bij de Parella Group. Dit is voor ons een belangrijke stap in onze internationale strategie. Deze is gericht op het creëren van nieuwe kansen voor onze klanten en medewerkers”, zegt Michel Jean, General Manager bij Parella.

Interesse in Solved
Sinds haar oprichting in 2009 heeft Parella bedrijven in alle soorten en maten geholpen met krachtige vastgoedstrategieën en nieuwe manieren van werken, ter inspiratie van jong talent. Om dit goed te kunnen doen, wil het bedrijf de uitdagingen van haar klanten volledig begrijpen. Op basis daarvan wil het bedrijf een Europees platform creëren, zodat zij internationale klanten dezelfde kwaliteit kan bieden.

“Door deze aankoop hebben we nu een directe lijn met een van de meest toonaangevende landen op het gebied van managementinnovatie en werkplektransformatie. We werken al jaren samen met professionals van Solved die ons DNA, onze ambities en onze conflictvrije positionering volledig begrijpen en delen. Solved werkt voor gerenommeerde internationale klanten en heeft aanzienlijke groeivooruitzichten in de Nederlandse markt”, zegt Michael Kaplan, partner bij Parella.

“De partners van Solved blijven directie voeren op de activiteiten in Nederland, wat voor ons een belangrijke succesfactor is voor ons gezamenlijke project”, aldus Michel Jean van Parella.

Over Parella
Al meer dan tien jaar geeft Parella bedrijven advies over het ontwerp en de implementatie van vastgoedstrategieën. Ook weet het bedrijf inspirerende werkruimten te vinden die het bedrijfsimago van ondernemingen versterken en die kunnen bijdragen aan innovatie- en transformatiedoelstellingen. De omzet en het personeelsbestand van Parella zijn de afgelopen twee jaar verdubbeld: met een verwachte omzet van bijna € 50 miljoen en 120 professionals in 2019.

Over Solved
De marktleider introduceerde twaalf jaar geleden het 100% ‘tenant rep-model’ in Nederland. Solved helpt kantoorgebruikers met huisvestings -en werkplekstrategie, makelaardij en projectmanagement.

Reageren via Facebook

Reacties

Over admin