Pieter Bakhuis benoemd tot CEO van Zelfstroom /reageer

Pieter Bakhuis benoemd tot CEO van Zelfstroom

AutoBinck Group heeft Pieter Bakhuis benoemd tot CEO van het Bossche energiebedrijf Zelfstroom. Per 1 januari 2022 gaat hij, tezamen met zijn managementteam, de dagelijkse leiding over het bedrijf voeren.

Zelfstroom is de grootse speler in Nederland op het gebied van verhuur van zonnepanelen aan consumenten en het MKB, en heeft als missie ‘de aarde schoner door te geven aan de volgende generaties’. Bakhuis gaat deze ambitie verder vormgeven, door in te zetten op een versnelling van de groei van het bedrijf en ook het bedrijf klaar te maken voor diversificatie van producten en diensten.

Bakhuis over zijn benoeming: “In de afgelopen vijf maanden heb ik als CCO een goed beeld van Zelfstroom gekregen. De combinatie van het aansprekende product, de drive van de collega’s en de mogelijkheid tot ondernemerschap binnen de contouren van een familiebedrijf spreken mij enorm aan. Ditzelfde geldt voor de intrinsieke missie van Zelfstroom en voor de ambities op het gebied van de energietransitie. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met de collega’s binnen Zelfstroom en AutoBinck Group de strategie verder te ontwikkelen en te executeren.”

“Zelfstroom is een essentiële schakel in de strategie die we als AutoBinck Group hebben uitgestippeld”, aldus Martijn Koning, Chief Digital & Sustainability Officer van AutoBinck Group. “We willen frontrunner zijn op het gebied van duurzaamheid en Zelfstroom is hier een echt voorbeeld van. Met de komst van Pieter brengen we Zelfstroom naar de volgende fase van professionaliteit en groei.”

Over Pieter Bakhuis

Pieter Bakhuis heeft de Hoge Hotelschool Maastricht afgerond en vervulde in de daaropvolgende achttien jaar diverse managementposities binnen Sales en Marketing bij KPN op zowel de zakelijke – als consumentenmarkt. Bakhuis verliet KPN als Executive Vice President Sales & Service, verantwoordelijk voor Online & Apps, Retail, Externe Retail, Regional Sales en de distributiestrategie van de consumentenmarkt. Hiermee beschikt Bakhuis over een waardevol trackrecord op het gebied van commercie, digitalisering en het optimaliseren daarvan in twee verschillende marktsegmenten.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.