Pixelfarm breidt uit met twee nieuwe online professionals /reageer

Pixelfarm breidt uit met twee nieuwe online professionals

Pixelfarm voegt per direct Morwarid Shirali (26) en Nathalie van Luik (25) toe aan het team. Na de terugkeer naar kantoor, gaan zij vanuit de nieuwe locatie in de Millennium Tower in Rotterdam bijdragen aan het vergroten van de online vindbaarheid en zichtbaarheid van diverse opdrachtgevers.

“Ondanks corona was 2020 voor ons een jaar met enorm veel groei op alle fronten”, zegt Stephan de Graaf, Digital Strategist en eigenaar bij Pixelfarm. “De teamuitbreiding en de verhuizing naar de nieuwe locatie liggen volledig in lijn met deze groei en onze flinke ambities. Met een frisse wind in het team en een fantastisch nieuw kantoor in hartje Rotterdam, is Pixelfarm klaar voor een nieuw succesvol jaar.”

Van concept naar content

Design en social media zijn de twee grootste passies van Morwarid. Ze wilt graag haar creativiteit kwijt in haar werk, dat is waar ze naar op zoek was en wat ze vond in haar nieuwe functie als Creative Concepter bij Pixelfarm. Ze helpt de social media platformen van opdrachtgevers en Pixelfarm groeien middels creatieve content. Shirali: “Direct vanaf het eerste moment wist ik dat mijn overstap naar Pixelfarm een goede keuze was. Ik kan al mijn creativiteit kwijt in de functie en de verscheidenheid in campagnes vind ik heel uitdagend. Pixelfarm weet waar ze naartoe wil en het geeft mij enorm veel energie dat ik mijn bijdrage lever aan de groei van dit inspirerende bureau.”

Uitdaging in SEO

Nathalie helpt Pixelfarms klanten met het verbeteren van hun vindbaarheid in Google. ze doet zoekwoordonderzoek, schrijft teksten en geeft advies over SEO. “Ik merkte dat ik klaar was voor de volgende stap in mijn carrière en wilde mij daarom meer specialiseren in SEO. Pixelfarm viel mij op vanwege het diverse klantportfolio: van juwelier tot reisbureaus en van een full-service digital partners tot aan een specialist in verpakkingsmateriaal”, zegt Van Luik. “Iedere klant is uniek in het soort producten of diensten en uitdagingen. Deze diversiteit geeft mij veel energie. Ik geloof in taakverantwoordelijkheid, het belang van persoonlijke ontwikkeling en het streven naar continue groei en dat is wat ik bij Pixelfarm vond.”

Nieuwe locatie

Net als de verwelkoming van de twee online professionals, ligt de verhuizing naar de nieuwe locatie in lijn met de groeidoelstellingen van Pixelfarm. Eind december leverde De Graaf de sleutel in van het oude kantoor in Barendrecht. “Door de groei van ons bureau, zowel op het gebied van succes als ons team, werd de behoefte aan een centralere locatie in de Randstad steeds groter. Met het ontvangst van de sleutel van ons nieuwe kantoor op de 26e etage van de Millennium Tower in Rotterdam ging een droom in vervulling. We kijken uit naar het moment dat we onze klanten weer kunnen verwelkomen op ons nieuwe kantoor”, sluit De Graaf af.

De adresgegevens van de nieuwe locatie zijn: Weena 690, 3012 CN Rotterdam

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.