Nieuws/ Rabo maakt MiniTix geschikt voor mobieltje en TV /reageer

door: Ewald Smits
over: internet, computer
op: 22 mei 2007

De Rabobank biedt consumenten vanaf vandaag de mogelijkheid om via een mobiele telefoon met MiniTix kleine betalingen te doen. MiniTix is een betaalmethode handig voor kleine aankopen via internet en nu dus ook per mobieltje en digitale TV. Het is bovendien nu ook mogelijk om automatisch bij te storten als het MiniTix-saldo ontoereikend is.

Piet van Schijndel, lid raad van bestuur Rabobank Nederland: “Steeds meer consumenten stemmen bij een TV programma op hun favoriete kandidaat, raadplegen via een mobiele telefoon informatie, downloaden muziek via het internet of willen even snel een concertkaartje kopen. Het gaat daarbij vaak om relatief kleine bedragen. Het is dan handig om zelf te bepalen op welk moment en op welke wijze je betaalt. Het kan altijd met MiniTix.”
Reeds in 2003 startte Rabobank met deze nieuwe betaalmethode. De bank ontwikkelde MiniTix destijds om kleine betalingen via internet te vergemakkelijken. Door MiniTix nu ook aan te bieden via SMS, mobiel internet en digitale TV, kun je nu alle kleine aankopen simpel en snel betalen.

Automatische oplaad functie

Om het gebruik van MiniTix nog makkelijker te maken, introduceert Rabobank bovendien nu ook een automatische oplaad functionaliteit. Deze functionaliteit kan zo worden ingesteld dat wanneer het saldo ontoereikend is voor de transactie, automatisch een bedrag wordt bijgestort in je MiniTix-portemonnee. Zowel de consument als de ondernemer zijn zo verzekerd van de betaling. Iedereen met een Nederlandse bank- of girorekening kan in principe gebruik maken van MiniTix.

Reageren via Facebook

Reacties