Ralph Crockett nieuwe European Sales Director Lendix /reageer

Ralph Crockett nieuwe European Sales Director Lendix
  • door: Redactie Sync
    over: economie, management, bedrijfskunde
    op: 7 juli 2018
  • Investeringsplatform Lendix heeft Ralph Crockett aangesteld als European Sales Director

  • Crockett gaat de verkoopinspanningen van het platform coördineren om verdere groei te stimuleren.

Ralph Crockett is per direct benoemd tot European Sales Director van Lendix, het grootste mkb-kredietplatform van het Europese vasteland dat sinds kort ook in Nederland actief is. Met zijn brede ervaring in het financieren van Europese mkb zal Crockett de verkoopinspanningen van het platform gaan coördineren en hiermee verdere groei stimuleren. De benoeming valt samen met de aankondiging dat Lendix inmiddels meer dan 200 miljoen euro aan het Europese mkb heeft uitgeleend.

Na een studie aan de American University in Paris, begon Crockett zijn loopbaan bij Wang Labs en Sun Microsystems. Na een korte periode als consultant bij Michael Page trad hij in 1999 in dienst bij GE Capital, waar hij na de overname door de CM CIC-groep in 2016, werd benoemd tot Deputy Managing Director van CM CIC Leasing Solutions France. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van leaseactiviteiten en leidde hij een team van 150 mensen met een jaarlijkse financieringsvolume van 850 miljoen euro. Ralph Crockett haalde in 2005 zijn MBA aan de Tuck School of Business in Dartmouth.

“Ik kijk uit naar de komst van Ralph. Hij zal onze geografische expansie versnellen, de kwaliteit van onze mensen verbeteren en coördinatie tussen de verkoopteams structureren”, aldus Luuc Mannaerts, directeur Lendix Nederland.

Crockett voegt toe: “Ik sluit me met veel enthousiasme aan bij Lendix in de overtuiging bij te dragen aan een diepgaande verandering in de manier waarop het mkb wordt gefinancierd. Met name dankzij de strategische visie, tools en kwaliteit van de teams, heeft Lendix haar relevantie bewezen en ben ik verheugd om deel te nemen aan de versnelling van onze Europese ontwikkeling.”

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.