Robidus lanceert Virta Verzekeringen voor intermediairs /reageer

Robidus lanceert Virta Verzekeringen voor intermediairs

Doordat de kosten en risico’s voor de sociale zekerheid toenemen en er steeds meer mogelijkheden komen om die kosten te beheersen, hebben steeds meer werkgevers behoefte aan specialistische ondersteuning op het gebied van sociale zekerheid.

Toegevoegde waarde

“Met Virta Verzekeringen willen we toegevoegde waarde creëren voor werkgevers, intermediairs en verzekeraars”, zegt Gaston Merckelbagh, algemeen directeur van Virta Verzekeringen. Intermediairs krijgen de mogelijkheid hun relaties en werkgevers, zowel administratief als financieel volledig te ontzorgen op het gebied van sociale zekerheid. Ze krijgen specialistische ondersteuning zodat zij door kwalitatieve advisering en uitbreiding van hun productenpalet omzetgroei weten te realiseren binnen de markt van sociale zekerheid.

Ketenintegratie

Virta Verzekeringen biedt bovendien waarde aan de verzekeraars doordat het ketenintegratie realiseert van werkgever tot verzekeraar. De inkomensverzekeraar realiseert een hoger rendement door lagere administratieve lasten, verbeterd schadebeheer en claimafhandeling. “Mijn achtergrond en ervaring ligt in het intermediaire distributiemodel. Ik geloof in de toegevoegde waarde van het bieden van gemak aan intermediairs op het terrein van sociale zekerheid. Samen met Robidus heb ik de ambitie om de meest gewaardeerde service provider van Nederland te worden.”

Kennis van Robidus gebruiken

Mick Netiv, CEO van Robidus: “Middels een aparte entiteit en gezicht komt onze dienstverlening, kennis en het systeem HRControlNet beschikbaar voor het intermediair en haar relaties. Het afgelopen half jaar hebben wij onderzoek gedaan en vele gesprekken gevoerd of er behoefte is aan dit initiatief. Wij hebben geconstateerd dat er veel enthousiasme heerst bij het intermediair, wat ons heeft doen besluiten om Virta te introduceren.” HRControlNet is door Robidus ontwikkelde software die processen faciliteert, acties initieert en rapportages genereert die het beleid ondersteunen. HRControlNet zorgt voor kennisborging, inzicht en procesmatige ondersteuning bij de uitvoering van de Nederlandse sociale zekerheid.

Reageren via Facebook

Reacties

Over admin