RSS Feeds

Sync.nl biedt een aantal RSS feeds aan. Daarmee word je automatisch, zonder de website te bezoeken, op de hoogte gehouden van nieuwe artikelen en nieuwsberichten.

Persoonlijke RSS feed

Allereerst is er je persoonlijke feed, die aan de hand van je voorkeuren is samengesteld. Je moet wel geregistreerd zijn en een eigen gebruikersnaam hebben. Deze feed kun je bereiken op:

  • http://sync.nl/rss/GEBRUIKERSNAAM/

RSS feeds van een domein of onderwerp

Naast je persoonlijke feed zijn er nog twee reeksen feeds die enkel op datum gerangschikt worden. Telkens wanneer er een nieuw artikel of nieuwsbericht verschijnt, ververst de feed.

Ten eerste worden er RSS feeds bijgehouden over de drie domeinen wetenschap, ondernemen en technologie. Deze zijn via onderstaande links te bereiken:

Ten tweede worden er feeds bijgehouden over ieder onderwerp op SYNC. Deze kun je bereiken via http://sync.nl/onderwerp/ONDERWERP/rss/, bijvoorbeeld:

De widget: het laatste SYNC nieuws op jouw site

Door het installeren van een RSS widget kun je ook het laatste nieuws van SYNC op je eigen website tonen, bijvoorbeeld in de zijbalk van je weblog. Een zeer eenvoudige widget daarvoor is de SimplePie widget voor WordPress (voor techies: ook makkelijk om te schrijven voor andere PHP sites). De installlatie duurt 5 minuten, je kunt iedere RSS feed die je wilt erin zetten en je kunt naast de titels ook de introteksten van berichten plaatsen.