Reacties/ Slimme producten voor een massa-markt printlink


Hajo Smit (10 mei 2007, 14:55)

Ewald, je artikel sluit in zekere zin prachtig aan op mijn artikel over klimaatverandering van gisteren. Via de posting op nujij.nl stuitte ik namelijk op deze video: http://video.google.nl/videoplay?docid=4499562022478442170&q=warming+swindle .

Deze must-see video eindigt met de dringende boodschap om onze ABSOLUTE plicht vandaag de dag om arme bedreigde mensen in Afrika en waar ook ter wereld daadwerkelijk te helpen, niet te laten ondersneeuwen onder een opgeblazen zorg voor klimaatverandering.

Ik ben op slag een fan van de Q-drum. Is daar een Hyves van? Waar kan ik registreren, aanmelden? Kunnen we niet een keer een demo organiseren door met een groepje mensen met ieder zo'n Q-drum door de Kalverstraat te lopen. Lijkt me echt lol! Zou een jochie van 14 in Afrika die lol ook voelen? Ik hoop het! Want wat zijn wij mensen toch creatief en inventief!

Hajo Smit (11 mei 2007, 11:55)

Leuk artikel! Ben enthosiast over de Q-drum! Lijkt me leuk om eens met een groepje demonstratief met Q-drums door de Kalverstaat te trekken. Zou die jongen op de foto ook blij worden van z'n gadget? Hoop het wel, want de menselijke inventiviteit is toch wel eindeloos (leuk).

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje