Nieuws/ Start your engines, de Fast50 komen er weer aan. /reageer

door: Redactie Sync
over: bedrijfskunde, bedrijfsgroei, strategie
op: 13 juli 2010

Worden de snelste technologiebedrijven geraakt door de crisis? De Deloitte Technology Fast50, editie 2010, belooft een interessant lijstje te worden. Aanmelden voor de lijst der allersnelsten kan nog tot 1 augustus, in oktober maken Deloitte en TechBusiness de winnaar bekend.

Vorig jaar won Netlog, het Belgische Hyves, de Fast50 met een duizelingwekkende omzetgroei van 11.285 procent over de vijf jaren tot en met 2008. Runner-up was Albumprinter met 8.820 procent groei en zelfs hekkensluiter The People’s Valley verviervoudigde zijn omzet in dezelfde periode.

Zal de Fast50 dit jaar ook dergelijke groeicijfers laten zien? Natuurlijk is ook de Fast50 soms geen beste vriend meer van banken, lopen verkopers zich het vuur uit de sloffen om talmende klanten te verleiden en wordt bij een enkele klant de telefoon niet eens meer opgenomen. Maar de snelste groeiers zijn relatief jong en flexibel, en bovendien gestart vlak na 2000; ze zijn geboren tijdens de vorige crisis. Ze weten wat bootstrappen is, ze passen zich snel aan aan de veranderde werkelijkheid van 2008 en later.

Proof of the pudding

Maar hoe de pudding smaakt, weet je pas zodra je hem eet. Daarom is het zo belangrijk dat ondernemers die met eigen technologie en een track record van 5 jaar massaal meedingen naar de Fast50 award. De inschrijving staat open bij gastheer en organisator Deloitte.

Reageren via Facebook

Reacties