Reacties/ Superonkruid in de Verenigde Staten immuun voor Roundup printlink


Biopeet (24 oktober 2011, 10:13)

Dan moeten die boeren eens bij Bio-boeren in de leer gaan, komen ze er goedkoper vanaf dan via die f*cking monsanto!!

Ron Methorst (26 oktober 2011, 10:04)

Toch gek he, je zou die prachtige verhalen over hoe technologie (lees gentech met roundup ready gewassen) de wereld zou gaan redden toch bijna geloofd hebben. jammer dat de natuur niet meewerkt met de wens van de grote bedrijven die alles willen controleren.
Of moet ik zeggen: hopelijk komen we er op tijd achter dat die veelbelovende plaatjes niet op realiteit maar op zeer eenzijdig omzet gericht denken berusten.
Zoals in De Bovenbazen, een avontuur van Heer Bommel al staat (1963!): ‘Regels voor vermogenden: 4 – roei de natuur uit, want natuur is onze grootste vijand, die vernieuwt namelijk zichzelf’

Yanno (1 november 2011, 01:07)

De oplossing van het probleem is simpel.
Ik weet het vanuit eigen ervaring.
Vertellen doe ik het niet, want de boeren aldaar ( de vernielers van de aarde ) hebben het recht om over de aarde te heersen ( de landbouwgrond ) verspeeld.

indrasurya von stralendorff (10 november 2011, 13:12)

Vanaf een Balinese heuveltop zag ik in de verte een man verwoed bezig met de verdediging van een klein veldje tegen vogels. Nieuwsgierig ging ik er heen.
" Op dit veldje heb ik échte ouderwetse padi geplant; op de andere 4 veldjes staat rijst voor de verkoop. Déze rijst is voor mijn gezin en vrienden. De weinige rijstdiefjes (glatik) die de massale vernietiging dankzij Amerikaanse "hulp" hebben overleefd, weten drommels goed waar ze moeten zijn. Die andere rijst is Sukarnorijst met zijn groene revolutie. Dankzij Monsanto en kornuiten veel gedevalueerde lege opbrengst. Net als onze vale rupiah: in 1949 bij de souvereiniteitsoverdracht stond de Rupiah gelijk aan een Ned.- Ind. gulden. 1/2 jaar later werd alle papiergeld in 2 geknipt en was nog maar de helft waard; en nu, na 50 jaar is het nog maar 1/6000 van de Ned. gulden waard. Onze bazen verkopen ons land met alles erop en eraan voor kortstondige blinkende dollars.

Geraldo Entius (16 november 2011, 22:36)

Ja hoor,

weer een keer kwam de gedachte bij me op:

Waarom verbaasd me dit niet. En de (on)wetenschap die denkt het allemaal wel te weten en verbaasd toekijkt. Nature rules!

indrasurya von stralendorff (23 september 2012, 12:40)

De haast uitgestorven rijstvogeltjes tonen, hetgeen ons mensen, te wachten staat. Misschien dat we niet zo gauw zullen uitsterven, maar wél dat de kwaliteit van een lang gezond leven achteruit holt.
Meerdere mensen uit mijn omgeving zeggen, dat ze zich de inkopen in een natuurvoedingswinkel niet kunnen veroorloven. Ik poog redelijk gezond te eten, met toch ook wat onnodig lekkers (stevia-chocorepen, zuidvruchten, etc.). Mijn uitgaven aan de nat. winkel zijn ongeveer EUR 5,36 per dag (het gemiddelde van wat de Nederlander uitgeeft aan voeding). Daar komt bij dat mijn verouderingsproces wat trager schijnt te verlopen. Schakel over, hoe eerder hoe beter!

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje