Suus Toxopeus en Johan van Ettinger aan de slag bij Brown Paper /reageer

Suus Toxopeus en Johan van Ettinger aan de slag bij Brown Paper
  • door: admin
    over: Uncategorized
    op: 12 juli 2017
  • The Brown Paper Company heeft twee nieuwe verbeteraars aangenomen.

  • Suus Toxopeus (29) en Johan van Ettinger (28) zijn per direct aangetreden als verbeterconsultant.

Met de aanstellingen van Toxopeus en Van Ettinger wordt het adviseursteam van The Brown Paper Company verder versterkt om klanten te ondersteunen in het verbeteren van hun bestaansrecht.

Suus Toxopeus

Toxopeus was sinds 2013 werkzaam als consultant/projectmanager bij The Room B.V., specialist in M&A-datarooms, dat (internationale) ondernemingen bij fusies en overnames gedurende het hele transactie- en dataroomproces ondersteunt. Daarvoor volgde zij een bachelor Klinische-/Neuropsychologie aan de Universiteit van Utrecht, en rondde zij daar in 2013 ook de master Neuropsychologie af. Bij The Brown Paper Company zal zij zich richten op growth mindset. “Mijn doel is het activeren van een growth mindset, een absolute voorwaarde voor commercieel succes en organische groei”, aldus Toxopeus.

Johan van Ettinger

Van Ettinger gaat zich in zijn nieuwe rol bij The Brown Paper Company bezighouden met organisaties in transitie en het inrichten van de ultieme klantervaring. “Mijn doel is bij te dragen aan het onderscheidend vermogen van organisaties in transitie, door te werken aan een duidelijke strategie, excellente processen en een eigen identiteit”, zegt Johan, die in 2016 zijn Master Public Administration aan de Universiteit Leiden afrondde. Voor zijn komst naar The Brown Paper Company werkte Johan vijf jaar voor Coolblue. Binnen Team Social Media was hij onder andere verantwoordelijk voor het schrijven van de Social Media Stijlgids.

The Brown Paper Company

The Brown Paper Company is opgericht in 1999 en gespecialiseerd in procesmanagement. Het verbeterbureau helpt zijn klanten met een duidelijke filosofie en een manier van werken die meerwaarde creëert voor hun klanten en stakeholders. Door verbeteringen op commercieel en operationeel vlak, haalt onbenut potentieel binnen organisaties naar boven en zorgt ervoor dat organisaties meer duurzaam worden gemanaged. Het beoogde eindresultaat is een sterk gemeenschappelijk beleefd en onderscheidend organisatie-DNA met bijbehorende operationele resultaten.

Reageren via Facebook

Reacties

Over admin