Nieuws/ Sync unaniem beste weblog over techniek en wetenschap /1 reactie

door: Redactie Sync
over: uitgeven, bedrijfsgroei, consumenten
op: 20 maart 2008

Alle juryleden vonden Sync.nl het beste weblog over techniek en wetenschap, werd woensdagavond bekend tijdens de uitreiking van de Dutch Bloggies. Deze verkiezing van beste weblogs in Nederland wordt elk jaar gehouden.

Goede mix

Volgens het juryrapport (pdf) slaagt Sync erin om zware onderzoeken en stoffige rapporten toegankelijk te maken. “De website is inhoudelijk een goede mix van onderwerpen en gevarieerd door de veelheid aan vakkundige mensen die er publiceren.”

Slimme tools

Maar niet alleen de redactie en auteurs krijgen een pluim. Ook de vormgeving en techniek van de site gooien hoge ogen bij de jury. “Zo kun je er je voorkeuren in onderwerpen aangeven zodat het nieuws op de homepage zich aan je interesses aanpast en kun je interessante artikelen toevoegen aan je printbundel, zodat je ze later als duidelijke pdf’s kunt uitprinten. Erg slim gedaan.”

Concurrenten

Sync heeft gewonnen van vier geduchte concurrenten die ook op de shortlist stonden in de categorie techniek en wetenschap. Foodlog, Next Nature, The Next Web en de winnaar van vorig jaar Wiskundemeisjes grepen naast de prijzen. Voor Foodlog was het toch nog feest, dit weblog werd winnaar in de categorie gezondheid.

Lezer

De redactie is trots op de prijs, en de auteurs - zonder wie Sync niet zou bestaan - ook. Maar een bedankje aan de lezer is ook op zijn plaats. Bij deze!
Sync blijft ook in de toekomst jouw nieuwsbron over innovatie in ondernemen.

Reageren via Facebook

Reacties