The Social Selling Company breidt internationaal uit met Mic Adam /reageer

The Social Selling Company breidt internationaal uit met Mic Adam

Mic Adam is per direct in dienst getreden bij The Social Selling Company. Adam versterkt het team als Social Selling en Social Media Policy expert en wordt verantwoordelijk voor de Belgische markt.

Mic Adam (57) volgde het ‘Executive Development Program’ aan de Vlerick Business School in Gent en heeft inmiddels meer dan dertig jaar ervaring als marketing- en salesprofessional. Voorheen werkte hij voor Unisys en MSI Makeover Services International.

Bruggen slaan
Door middel van social selling slaat Mic Adam bruggen tussen business en social media. Adam: “Ik heb de kans gekregen om samen met The Social Selling Company bedrijven te helpen hun online verkoop en winst te vergroten. De kennis zij bezitten op dit gebied combineer ik met mijn eigen expertise, om mij optimaal op de Belgische markt te kunnen richten.” De aanstelling van Mic Adam past in de strategische keuze van The Social Selling Company om ook de Europese markt te bedienen. “De Belgische markt heeft op het gebied van Social Selling een geweldige potentie”, aldus Wessel Berkman, eigenaar van The Social Selling Company. “Met de expertise van Mic ben ik ervan overtuigd dat we in België zeer succesvol kunnen worden.”

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.