TrueKinetix introduceert TrueBike Base smart indoor-trainingsfiets /reageer

TrueKinetix introduceert TrueBike Base smart indoor-trainingsfiets
  • door: Redactie Sync
    over: bedrijfsgroei, robotica
    op: 15 december 2022
  • TrueKinetix, de innovatieve producent van smart indoor trainingsfietsen uit Hillegom, brengt per 1 december de TrueBike Base op de markt.

  • Kleine broertje van veelvuldig onderscheiden TrueBike biedt veel voor basisprijs en doet indoor-trainen voelen als buiten fietsen

TrueKinetix, de innovatieve producent van smart indoor trainingsfietsen uit Hillegom, brengt per 1 december de TrueBike Base op de markt. De TrueBike Base is het handzame, voordelige broertje van de TrueBike en de kleinste indoorfiets ter wereld. Beide TrueBikes wekken hun eigen energie op. Aansluiting op het elektriciteitsnet is dus overbodig.

De TrueBike Base werkt op precies dezelfde manier als de internationaal onderscheiden TrueBike, die in samenwerking met de TU Delft en TU Eindhoven is ontworpen. Het nieuwe type is dus ook een op robotica gebaseerde smart-trainer die indoor trainen doet voelen als buiten fietsen. Het verschil: de TrueBike Base is kleiner en wordt geleverd zonder beeldscherm. Om de prestaties en rijkheid aan trainingsdata toch inzichtelijk te maken, bedacht TrueKinetix een app die je eenvoudig kunt koppelen aan de fiets. De TrueBike Base kun je ook aansluiten op Zwift, Rouvy en alle andere online trainingsplatforms.

De smart-bike is tot het eind van het jaar te koop voor een introductieprijs van 2995 euro. Daarmee is hij 800 euro goedkoper dan zijn grote broer. De TrueBike Base wordt verkocht via truekinetix.com en dertig gespecialiseerde dealers in Nederland en Vlaanderen.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.