Viisi Hypotheken hoort bij vijf beste werkgevers van Europa /reageer

Viisi Hypotheken hoort bij vijf beste werkgevers van Europa
  • door: Redactie Sync
    over: personeel, management
    op: 22 september 2020
  • Hypotheekadviesketen stijgt negen plaatsen ten opzichte van vorig jaar

  • In juni won Viisi Hypotheken voor het tweede achtereenvolgende jaar al de Nederlandse verkiezing voor Best Workplace in de categorie Best Small Workplaces

Viisi Hypotheken is vierde geworden bij de Best Workplaces Europa 2020 in de categorie tot vijftig medewerkers. Een verbetering ten opzichte van vorig jaar toen de hypotheekadviseur dertiende stond op de Europese ranglijst van Great Place To Work, de wereldwijde autoriteit op het gebied van werkcultuur. In juni won Viisi Hypotheken voor het tweede achtereenvolgende jaar al de Nederlandse verkiezing voor Best Workplace in de categorie Best Small Workplaces (tot vijftig medewerkers).

Om in aanmerking te komen voor Best Workplaces Europa 2020 moeten bedrijven voorkomen op tenminste één van de nationale lijsten in Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Viisi Hypotheken voldoet hieraan door voor het tweede jaar op rij de verkiezing in de categorie Best Small Workplaces te winnen. “Deze notering op de Europese ranglijst is een mooi compliment voor het hele team van Viisi Hypotheken”, zegt Tom van der Lubbe, co-founder van Viisi Hypotheken. “Maar het winnen van prijzen of opgenomen worden in een ranglijst is niet waarvoor we het doen of waar het om draait. Mensen maken zich zorgen over hun baan, verwachten een duidelijk statement van hun werkgever. Uiteindelijk laat de crisis zien, dat het allemaal draait om solidariteit. Nu meer dan ooit tevoren. Wat dat betreft is de crisis ook een kans. Iedereen voelt wel, dat het anders moet.”

Great Place To Work

Elk jaar publiceert Great Place To Work de lijst van beste werkgevers in Europa. De publicatie van de lijst valt dit jaar midden in de COVID-19-crisis, die het dagelijks leven en de bedrijfsvoering volledig op zijn kop hebben gezet. Organisaties op de lijst lopen tijdens deze moeilijke tijd voorop als het gaat om het tonen van goed werkgeverschap voor hun werknemers, en zorg dragen voor hun klanten. “COVID-19 laat zien hoe belangrijk het voor organisaties is om voorafgaand aan crises geweldige werkplekken te creëren voor alle werknemers”, aldus Michael C. Bush, Global CEO van Great Place To Work. “Het vertrouwen en de zorg die de basis vormen van Europa’s beste werkplekken, helpen deze organisaties te overleven en zelfs te floreren tijdens periodes van aanzienlijke economische en persoonlijke stress.”

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.