Welk voordeel levert een Google CSS partner? /reageer

Welk voordeel levert een Google CSS partner?

Veel ondernemers maken gebruik van Google Shopping, de alom bekende shopresultaten aan de bovenkant van de pagina. Over het algemeen wordt dit direct via Google gedaan. Het is echter een stuk voordeliger om te adverteren via een Google Comparison Shopping Service, ook wel Google CSS. Bigshopper.nl legt uit hoe dit werkt.

Advertenties van Google en Google CSS lijken exact hetzelfde, maar toch is er een groot verschil. Als je een bieding direct via Google inzet, dan houdt Google twintig procent van de bieding in. Dit houdt in dat als je één euro betaalt voor een bieding, je eigenlijk maar tachtig cent gebruikt voor de veiling. Met andere woorden: je betaalt meer, maar krijgt minder terug.

Google CSS partners bieden efficiënt

Een Google Comparison Shopping partner gebruikt het volledige bod van één euro in de bieding. Zo kunnen ondernemers optimaal gebruik maken van een Google Shopping advertentie, zonder extra te betalen aan Google. Er zijn verschillende vergelijkingssites die aangesloten zijn bij Google CSS. Recent verhoogde Google de eisen voor het worden van een Google CSS partner, waardoor er een daling in het aantal Google CSS partners is ontstaan.

Bigshopper voor alle voordelen van Google CSS

Deze daling in Google CSS partners betekent minder mogelijkheden voor de ondernemer. Gelukkig zijn er nog veel Google CSS partners, die wél actief blijven. Bigshopper.nl is er daar één van. Zij zijn al sinds 2007 actief als vergelijkingssite en dragen de titel van Premium Google CSS partner. Dit betekent dat zij ook in andere landen actief zijn. Zo kunnen ondernemers profiteren van alle voordelen van Google CSS bij Bigshopper.nl.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.