Werkgeverskracht: het geheim voor succesvol ondernemen /reageer

Werkgeverskracht: het geheim voor succesvol ondernemen

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan: we werken nog steeds met z’n allen thuis. Als ondernemer wil je ook in tijden van crisis blijven groeien. Daarom is het belangrijker dan ooit om te investeren in je personeel. Om je werknemers de motivatie en tools te geven om mee te bouwen aan jullie toekomst, heb je werkgeverskracht nodig. Wat het is en hoe je het krijgt, lees je in dit blog.

Werkgeverskracht: het doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar het brengt je onderneming wel naar een volgend niveau. Het begrip werd in het leven geroepen door Please: expert in werkgeven. Het betekent dat je op het gepaste moment de juiste kennis, expertise en tools op het gebied van werkgeverschap inzet, zodat zowel jijzelf als je werknemers beter gaan presteren om zo de bedrijfsdoelstelling(en) te bereiken. Om te groeien, heb je vertrouwen van je personeel nodig. Van vaste krachten tot uitzendkrachten.

Om jou als ondernemer of werkgever te voorzien van werkgeverskracht, helpt Please je met kennis en expertise. Ook bieden zij diensten, zoals uitzenden, payroll en het beheren van je backoffice, en werkgeverstools, onder meer voor de planning, onboarding en het opstellen van werkinstructies. Oplossingen die bijdragen aan de ontwikkeling en flexibiliteit van je organisatie!

Ondersteuning op jouw maat
Of je nu volledige ondersteuning wilt met flex- of met payrollkrachten: je kunt al je personeelszaken laten regelen door Please. Wil je alleen backoffice ondersteuning, hulp van experts of slimme tools? Dat kan! Jij bepaalt zelf wat je nodig hebt om succesvol te ondernemen. Zo houd jij de regie in handen, mét de gepaste ondersteuning. Met behulp van een werkgeversplan vat je samen met Please jouw doelstellingen samen, hoe je deze gaat bereiken en wat dit zal kosten.

Dit proces verloopt snel en efficiënt: binnen één werkdag neemt Please contact met je op om een gesprek in te plannen. In een gesprek van één uur doorloop je samen je doelen, werkgeverswensen en -behoeften. Alles wordt samengevat in een concreet ondernemersplan, waar duidelijk wordt wat je samen gaat doen, welke diensten je van Please nodig hebt, wat het je gaat opleveren en welk prijskaartje eraan vasthangt.

Ook voor werknemers
Niet alleen werkgevers kunnen gebruikmaken van Please, ook werknemers in dienstverband kunnen er terecht. Via de vacaturebank kun je terecht bij verschillende opdrachtgevers. Van hospitality tot mkb. Please regelt je salaris, een correcte arbeidsovereenkomst en goede arbeidsvoorwaarden, en je kunt er terecht met al je vragen. Alles wat je moet weten staat ook op Aybler, een app voor jouw persoonlijke digitale omgeving. Beheren van salarisstroken, werkinstructies en voorbereidingen: alles is verzameld op één centrale plek in je broekzak.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Redactie Sync

Sync.nl publiceert artikelen en nieuwsberichten over de toenemende invloed van wetenschap en technologie op de business. Ideeën voor artikelen? Meeschrijven? Laat het ons weten via redactie@sync.nl.