YoungCapital gaat uitzenden met ERP-software van AFAS /reageer

YoungCapital gaat uitzenden met ERP-software van AFAS
  • door: Dennis Mensink
    over: software
    op: 25 oktober 2018
  • Techbedrijf zet eerste stappen met complete oplossing in de uitzendbranche

  • Medewerkers en kandidaten van gebruiken software voor onder andere facturering en verloning

Recruitmentspecialist YoungCapital gaat uitzenden met de software van AFAS. Het techbedrijf heeft hiervoor haar standaard ERP-oplossing verrijkt, speciaal voor de uitzendbranche. YoungCapital kan zich met de nieuwe software nog beter richten op de toekomst. De recruitmentspecialist is met haar branchekennis nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de ERP-software die ze begin 2019 in gebruik nemen. Beide bedrijven zetten in op een langdurige samenwerking.

Zowel de interne medewerkers als kandidaten van YoungCapital gaan gebruik maken van de software, voor onder andere de facturering en verloning. Bram Bosveld, oprichter en eigenaar van YoungCapital: “Als innovatieve organisatie willen wij steeds slimmer en sneller werken. Dat betekent dat we geen handwerk willen waar dat niet hoeft. Met het automatiseren van onze processen creëren we een platform waarop we de enorme groei die we momenteel doormaken voort kunnen zetten.”

Geïntegreerde oplossing voor de gehele uitzendmarkt

AFAS levert straks een volledig geïntegreerde oplossing voor een sterk groeiende uitzendbranche. Samen met de reeds bestaande payrolling- en detacheringsoplossing zal dit een unieke totaalpropositie worden voor de flexmarkt. Het bedrijf merkt een grote behoefte aan één complete oplossing in de flexmarkt omdat er nu met veel verschillende softwarepakketten wordt gewerkt. Bas van der Veldt, CEO van AFAS: “YoungCapital en AFAS geloven beiden sterk in de kracht van jonge mensen. Daarom is het heel logisch dat juist dé marktleider in recruitment van jong talent als eerste organisatie in de uitzendbranche gebruik gaat maken van onze software. We zijn trots dat YoungCapital het vertrouwen in AFAS heeft”.

Reageren via Facebook

Reacties

Over Dennis Mensink

Dennis Mensink is eigenaar van redactiebureau Functioneel Wit en schreef in het verleden voor titels als NRC Handelsblad, AD en FEM. Dennis is uitgever van Fambizz.nl, platform voor familiebedrijven, en van innovatieplatform FinanceInnovation.nl.